Gratis brochure

Nu beschikbaar: nieuwe opleidingen november

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. De volgende nieuwe opleidingen zijn vanaf vandaag beschikbaar in ons aanbod. Ontdek dus snel welke opleiding iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Opleiding Psychologie van Autisme

Wil jij graag meer te weten komen over de ontwikkelingsstoornis autisme? In onze nieuwe opleiding Psychologie van Autisme leer je er alles over! De opleiding is erg interessant als je in je job te maken hebt met mensen met autisme, maar ook als je vanuit persoonlijke interesse meer wilt leren over dit onderwerp. Je leert de essentie van deze aandoening te begrijpen en ontdekt hoe autisme zich kan uiten in het gedrag van individuen.

De opleiding helpt je om autisme te benaderen vanuit een psychologisch perspectief. Je ontwikkelt ook praktische vaardigheden, bijvoorbeeld om effectiever te communiceren met mensen met autisme en hen te begeleiden en te ondersteunen. Daarnaast komen de uitdagingen die mensen met autisme ervaren op verschillende gebieden in de opleiding aan bod.

De opleiding Psychologie van Autisme bevat een interessant online videocollege van psychiater dr. Bram Sizoo. In 10 videolessen gaat hij dieper in op het herkennen van en het omgaan met autisme.

 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Train de Trainer

Wil jij van trainingen geven graag je job maken? Lijkt het je tof om anderen te helpen hun kennis en vaardigheden op een bepaald gebied te laten groeien? Onze Train de Trainer opleiding bereidt jou voor op een carrière als professioneel trainer.

Je leert in deze opleiding hoe je een volledige training ontwikkelt en uitvoert. Je ontdekt hoe een goede training is opgebouwd en verdiept je in groepsdynamische processen. Ook verdiep je je in het leerproces van de mens en krijg je inzicht in hoe je kennis op een begrijpelijke en motiverende manier kunt overdragen. Na afloop van de opleiding ben jij klaar voor het trainen van groepen.

Deze opleiding is niet alleen geschikt voor beginnende trainers. Ook als je al wat ervaring hebt opgedaan met het trainen van groepen is de opleiding interessant om je kennis uit te breiden. In het lesmateriaal vind je handige instructievideo’s die je helpen om de theorie nog beter te begrijpen. Zo ben jij na afloop in staat om een didactisch sterke training op te zetten.

 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Holistische Massage

Ben jij geïnteresseerd in de helende kunst van massage? Heb je al een achtergrond in wellness of ben je juist op zoek naar een nieuwe carrière? Dan is onze nieuwe Holistische Massage opleiding perfect voor jou! Je verdiept je in deze opleiding in holistische massagetechnieken en leert meer over de connectie tussen lichaam en geest.

Kennis van anatomie en fysiologie is voor een holistische masseur erg belangrijk. Dit komt dan ook uitgebreid aan bod in de opleiding. Je leert de diepgaande relatie tussen spieren, emoties en welzijn te begrijpen. Na afloop van de opleiding ben je in staat om met holistische massages ontspanning te creëren en het welzijn van je cliënten te bevorderen.

De opleiding bevat duidelijke instructievideo’s en afbeeldingen. Deze laten je stap voor stap zien hoe je de verschillende massagetechnieken uitvoert. Zo ga je gemakkelijk van start met het geven van holistische massages.

 

Bekijk de opleiding »

 

Start met leren!

Heb je tussen deze nieuwe opleidingen een opleiding zien staan die bij jou past? Vraag nu de gratis proefles aan krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past! 

 

Bekijk alle 400+ opleidingen »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!