Gratis brochure

Nieuw! Cursus Geweldloze Communicatie nu beschikbaar

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe cursus in ons aanbod, namelijk de cursus Geweldloze Communicatie. Ontdek snel of deze cursus iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Wil jij effectiever leren communiceren?

Door op een positieve manier met anderen te communiceren bereik je meestal meer. Je vangt namelijk meer vliegen met honing dan met azijn. Wil jij leren hoe je onnodige conflicten vermijd en misverstanden voorkomt? Onze nieuwe cursus Geweldloze Communicatie helpt je daarbij!

Tijdens de cursus verdiep je je in bewust communiceren. Ook leer je hoe je vanuit zelfkennis en empathie op een ander kunt reageren. Zo leer je jezelf en anderen beter begrijpen.

 

  

Geweldloos communiceren is een handige vaardigheid die je overal kunt toepassen. Het helpt je om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden, of dit nu op zakelijk of privégebied is.

Je krijgt in deze cursus veel praktische voorbeelden, oefeningen en herkenbare casussen uit de praktijk. Daardoor leer je anders naar je eigen manier van communiceren te kijken, maar ook naar die van anderen.

 

Start met leren!

Wil jij je interacties met je medemens verbeteren? Vraag dan nu de gratis proefles aan en krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past!

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

Of bekijk onze 400+ andere opleidingen

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!