Gratis brochure

 
Wiskunde oefeningen maken? Volg een cursus Wiskunde bij NHA

Wiskunde oefenen: zo krijg je de materie onder de knie en breng je de eindstreep dichterbij. Wil jij beter worden in wiskunde? Volg dan een cursus Wiskunde bij NHA!

 

Kennis bijspijkeren met wiskunde oefeningen

Van de stelling van Pythagoras tot de berekening van de omtrek van de cirkel: in de wiskunde oefeningen van NHA komen alle onderdelen van het vak wiskunde aan bod. Bij NHA bepaal je zelf je tempo en je krijgt feedback van vakdocenten.

Zoek je oefeningen wiskunde of wil je het erkende BSO wiskunde diploma behalen? NHA biedt de volgende wiskundestudie aan:

 

De studies van NHA bieden uitleg, oefeningen, voorbeelden en begeleiding van ervaren vakdocenten.

 

Wiskunde op de middelbare school

Voor sommige vervolgopleidingen heb je een wiskundediploma nodig. Wat als je vlak voor de eindstreep van je middelbare school de vervolgopleiding van je dromen vindt, maar geen wiskunde in je eindexamen hebt? Dan biedt NHA uitkomst: behaal bij ons alsnog het vereiste BSO-diploma.

Stel je zit op de middelbare school en je vakkenpakket behelst wiskunde. 1ste middelbaar, 2de middelbaar, algebra, rekenen, meetkunde: je wilt je kennis bijspijkeren. Wat doe je? Volg een cursus van NHA en maak je de benodigde kennis eigen. Maak wiskunde oefeningen en leer de theorie kennen.


Cursus vol wiskunde oefeningen

NHA biedt wiskundecursussen aan. Waarom? Wiskunde speelt een belangrijke rol in alle aspecten van de samenleving en bij veel verschillende beroepen.

Hoe bereken je de efficiëntste route voor een pakketbezorger? Hoe weet je hoeveel dollar een euro waard is? Hoe koop je de juiste hoeveelheid bakstenen in voor een huis in aanbouw? Hoe zet je het juiste btw-bedrag op een factuur?

Wat doe je als wiskunde oefeningen nog abacadabra voor je zijn? De wiskunde-cursussen van NHA bieden uitkomst. Ze helpen je wiskunde oefeningen begrijpen. Zo leer jij snel de examenstof beheersen!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!