Gratis brochure

Alles over het Weegschaal sterrenbeeld Engels

De Weegschaal is één van de twaalf sterrenbeelden die in de Engelse horoscoop wordt gebruikt. Van al deze zodiac signs, zoals we de sterrenbeelden in het Engels noemen, is de Weegschaal het zevende sterrenbeeld.

Het sterrenbeeld Weegschaal, Libra in het Engels, is charmant en charismatisch. Maar dit zijn maar een aantal unieke persoonlijkheden van dit fascinerende sterrenbeeld.

Wil je alles weten over het Libra sterrenbeeld? Lees dan snel verder!

 

Weegschaal sterrenbeeld Engels

Libra

(uitspraak: Lie-brah)

23 september tot en met 22 oktober

 

 

 

Libra sterrenbeeld: de eigenschappen

Net als een echte weegschaal, heeft ook het sterrenbeeld Weegschaal moeite om de balans te vinden. Besluitenloosheid is dan ook één van de eigenschappen van de Weegschaal. Dit sterrenbeeld (Engels: Libra) kan eindeloos wikken en wegen. Jij wilt graag alles eerst goed onderzoeken voor je in beweging komt. Alle meningen doen ertoe en daar maak jij je dan ook sterk voor.

Maar dat betekent wel dat het Libra sterrenbeeld moeite heeft met knopen doorhakken. Dat eeuwig wikken en wegen houd je vaak tegen om écht helemaal achter je beslissing te staan. Alle overwegingen blijven door je hoofd spoken. Net als een echte weegschaal, kan de Libra daarom moeite hebben om de balans te vinden. Loslaten, dat is de oplossing voor jou.
 

Liegen? Daar kan de Libra niet tegen

Liegen? Daar kun jij als niet tegen als Weegschaal. Dit sterrenbeeld (Engels: Libra), maakt zich sterk voor de waarheid. Daarnaast is de Weegschaal recht voor zijn raap en windt de Libra er geen doekjes om. Zit je iets dwars? Dan zeg je dit eerlijk. Maar ook als je ergens enthousiast over bent, dan laat je dit aan iedereen weten.

 

Beste combinatie op gebied van daten

Het Libra sterrenbeeld is dol op daten. En flirten gaat je vaak ook goed af vanwege het hoge charisma gehalte van de Weegschaal. Dit sterrenbeeld is fijn gezelschap, wat vrijwel altijd een leuke date oplevert. Dit sterrenbeeld is dan ook het meest verleidelijke sterrenbeeld van de dierenriem.

Maar met welke andere sterrenbeelden kan het Libra sterrenbeeld het beste daten? Met name de Leeuw en de Waterman passen heel goed bij de Weegschaal. Met de Stier en de Ram is een stabiele en veilige relatie ook zeker mogelijk. Het Libra sterrenbeeld match in principe ook goed met de Tweeling. Maar deze relatie vergt veel werk van beide kanten. Wanneer er geen tijd wordt gestoken in de relatie, dan is deze meestal maar van korte duur.

 

Celebrities met Libra als sterrenbeeld

Altijd leuk om te weten: Welke celebrities hebben Libra als sterrenbeeld? Deze celebrities hebben dan meer met jou gemeen dan je zou denken.

De volgende celebrities hebben Libra als sterrenbeeld:

 • Kim Kardashian
 • Ryan Reynolds
 • Will Smith
 • Kate Winslet
 • Hugh Jackman
 • Michael Douglas
 • Catherina Zeta-Jones
 • Matt Damon
 • Brigitte Bardot
 • Gwen Stefani

 

Meer weten over de sterrenbeelden?

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden? We hebben de leukste weetjes over alle sterrenbeelden voor je verzameld. Hier lees je ook meer over het sterrenbeeld Weegschaal. Engelse uitspraak, leuke weetjes en meer! Of misschien ben je op zoek naar meer specifieke informatie over het sterrenbeeld Steenbok? Ook daar hebben we alle informatie voor je over verzameld.

 

>> De leukste weetjes over de sterrenbeelden in het Engels <<

>> Alles over de Steenbok sterrenbeeld Engels <<

 

Aan de slag met de Engelse taal

Nu je alles weet over het sterrenbeeld Libra, wil je misschien ook meer weten over de Engelse taal. Want het kennen van deze wereldtaal is ontzettend handig! Heb jij bijvoorbeeld voor je job veel  contact met collega’s in het buitenland? Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over je Engels wanneer je kiest voor de cursus Business English. Je leert je uitspraak te verbeteren, je woordenschat uit te breiden en je schrijfvaardigheid te vergroten.

Of kies voor de uitgebreide cursus Engels voor Beginners en Gevorderden. Na het succesvol afronden van deze cursus ben je helemaal klaar om de Engelstalige wereld te veroveren. En met fier kun je niet alleen aan iedereen laten horen hoe goed je Engels is, je kunt het ook laten zien! Want een prachtig certificaat ligt op je te wachten wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond. Inlijsten en fier aan iedereen laten zien!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!