Gratis brochure

Middelbaar onderwijs diploma middels thuisstudie

NHA biedt thuiscursussen aan op BSO-niveau voor iedereen die geen diploma heeft behaald van het middelbaar onderwijs. Was je schoolmoe of kon je wegens ziekte niet alle examens afleggen op het einde van je BSO-opleiding? Slaagde je voor alle praktijkgerichte vakken maar waren de theoretische vakken te zwaar? Je middelbaar diploma behalen is nog steeds mogelijk met de thuiscursussen van NHA.

 
De opleidingen middelbaar onderwijs van NHA zijn afgestemd op de leerplannen van het BSO-onderwijs. Je studeert theoretische vakken zoals Nederlands, Frans, Engels, wiskunde, wetenschappen en geschiedenis rustig bij jou thuis. Op het einde leg je een officieel examen af voor de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap en word je beloond met je middelbare school diploma.
 

De thuiscursussen van NHA voor het middelbaar onderwijs

Op eender welk tijdstip mag je starten met een BSO-thuisopleiding van NHA. Je studeert in alle rust op je eigen tempo. Het is perfect mogelijk om een voltijdse baan te combineren met je opleiding. Je hoeft je immers niet te verplaatsen naar een school en je studeert op het moment dat het jou past.

Tijdens je middelbaar onderwijs cursus krijg je voortdurend hulp en begeleiding van een persoonlijke docent van NHA. Na elk onderdeel van de leerstof stuur of mail je je huiswerk naar je docent. Vragen of problemen met de leerstof? Je persoonlijke begeleider geeft je een antwoord op al je vragen.

Op het einde van de cursus ontvang je een NHA-getuigschrift als je een voldoende hebt behaald op al je taken. Je legt examen af over het gekozen vak voor de Examencommissie secundair onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap om jouw middelbaar diploma te verkrijgen.
 

Goede ondersteuning bij NHA

Via het digitaal leerplatform Plaza kom je in contact met je persoonlijke docent en kun je de leerstof van vrijwel alle vakken terugvinden. De cursus is uiteraard ook op papier afgedrukt en wordt je per post toegestuurd. Via het digitaal leerplatform is het bovendien mogelijk om met je studiegenoten van gedachten te wisselen.
 

Begeleiding totdat je je middelbaar diploma hebt gehaald

Ben je onverhoopt niet geslaagd voor het officiële middelbaar onderwijs examen van de Examencommissie? Geen nood, je persoonlijke begeleider blijft jou gratis ondersteunen tot je je middelbaar diploma gehaald hebt.

Na je inschrijving krijg je elke middelbaar onderwijs cursus 15 dagen gratis op proef. Als de studie je toch niet bevalt, kun je het pakket zonder bijkomende kosten terugsturen. Nog niet overtuigd? Vraag snel een gratis proefles aan van een BSO-cursus!     

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding  door vakdocenten
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!