Gratis brochure

 

Spaans voor beginners:

Leer Spaans spreken met een taalcursus van NHA. Op reis naar Spanje? Leer hoe je je moet uitdrukken in de taal van je vakantieland en volg een cursus Spaans voor beginners bij NHA.

 

Spanje is een mooie en zonnige vakantiebestemming. Elk jaar trekken er meer dan 2 miljoen Belgen naar dit warme Zuid-Europese land. Niet alleen om er van zon, zee en strand te genieten, maar ook om de cultuur en de roemrijke geschiedenis van Spanje te leren kennen. En dat lukt het best als je de taal van het land spreekt. Spaans voor beginners? Daarvoor moet je bij NHA zijn.

Alle taalcursussen »

 

Een cursus Spaans voor beginners volgen bij NHA

Spaans behoort tot de meest gesproken talen in de wereld. Niet alleen in Spanje, maar ook in Midden- en Zuid-Amerika spreekt men Spaans. Iedereen kan Spaans leren, ook als je geen talenknobbel hebt. Daar zorgen de docenten van NHA wel voor. Elke cursist Spaans voor beginners krijgt een persoonlijke docent toegewezen.

 

Bij je docent kun je terecht met al je vragen. Hoe leer je Spaans voor beginners? Oefeningen en huiswerk horen bij elke les. Het huiswerk stuur je op via de post of dien je in via de digitale leeromgeving Plaza. Je docent verbetert het huiswerk en geeft je een cijfer, advies en uitleg.

 

Spaans leren voor beginners: de unieke methode van NHA

Je ontvangt de cursus gedrukt op papier. Ook in de digitale leeromgeving Plaza van NHA vind je de leerstof terug. De geluidsbestanden die bij de cursus gevoegd zijn, speel je af op je computer, smartphone of tablet.  Zo leer je de correcte uitspraak van het Spaans. Je ontvangt een gratis mediaplayer waarmee je de bestanden afspeelt en ook je eigen uitspraak van het Spaans opneemt. In weinig tijd leer je op een praktische manier foutloos Spaans spreken. Als cursist ‘Spaans voor beginners’ heb je immers weinig aan ingewikkelde grammaticaregels. De nadruk ligt op een praktische kennis van het Spaans, waarmee je je uit de slag trekt in dagdagelijkse situaties.

 

Studeren doe je waar en wanneer je maar wilt, in je eigen tempo. Je hebt vijf jaar de tijd om de studie volledig af te maken. Na het beëindigen van de cursus Spaans voor beginners ontvang je een getuigschrift. Hiervoor moet je gemiddeld een voldoende behalen op je huiswerkopdrachten. Je mag ook deelnemen aan het (digitale) examen Spaans voor beginners in de NHA-kantoren te Antwerpen. Als je slaagt, behaal je een NHA-instituutsdiploma.

 

Waarom geen gratis cursus Spaans voor beginners?

Op het web worden er talrijke gratis cursussen Spaans aangeboden. Maar waarom zou je die volgen? De kwaliteitsvolle NHA-taalcursussen zijn zeker niet duur. Je mag het lesgeld in één keer of maandelijks betalen. Bovendien mag je rekenen op de individuele begeleiding van je docent, vijf jaar lang.

 

Twijfel niet en vraag snel een gratis proefles aan.  

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Spreek al in  3 maanden  een taal
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus Spaans bij NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!