Gratis brochure

Programmeren voor beginners

Ben jij ook op zoek naar een degelijke cursus programmeren voor beginners? Computers nemen steeds meer taken van mensen over. Zwaar en repetitief werk dat vroeger door mensen werd uitgevoerd, wordt tegenwoordig meer en meer overgenomen door computergestuurde machines. Elke computer moet echter geprogrammeerd worden. Dat verklaart de grote vraag naar goed opgeleide personen die meerdere programmeertalen onder de knie hebben. Bij NHA kun je programmeren voor beginners leren.

Wil jij ook leren programmeren om je carrièrekansen te vergroten, maar weet je nog niet veel over software en programmeertalen? Vrees je dat de drempel om te leren programmeren te hoog voor je ligt? Voor de meeste programmeercursussen van NHA is er geen specifieke vooropleiding nodig. Programmeren voor beginners is niet moeilijk, als je in je eigen tempo mag studeren en je uitstekend begeleid wordt. En dat is precies wat NHA jou aanbiedt.

 

Programmeren voor beginners? Keuze genoeg bij NHA.

NHA is gespecialiseerd in thuiscursussen: opleidingen waarvoor je je niet hoeft te verplaatsen, maar gezellig thuis mag blijven. Je studeert een programmeertaal waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft je niet te haasten, want je persoonlijke docent begeleidt je tot drie jaar na het begin van de opleiding.
 

Je mag op elke dag van het jaar starten met je cursus. Voor de programmeercursussen ‘Arduino Programmeren’, ‘Programmeren in C#’ en ‘JavaScript en jQuery’ is er geen enkele vooropleiding nodig, dus het is daadwerkelijk programmeren voor dummies. Je begint namelijk bij de ultieme basis. Ook als je zelf apps of games wilt ontwikkelen, heb je geen voorkennis nodig om met de opleidingen ‘Apps maken’ en ‘Game Designer’ te starten. Programmeren voor dummies? Met de thuiscursussen van NHA is het een fluitje van een cent! 

 

Zonder veel moeite leren programmeren    

Als je je inschrijft voor een cursus programmeren voor beginners, wijst NHA jou een persoonlijke docent toe. Bij deze ervaren lesgever kun je steeds terecht met al je problemen en vragen in verband met de leerstof. De cursus ontvang je gedrukt op papier, maar is ook online beschikbaar op de digitale leeromgeving Plaza. Hoewel je niet naar school moet, kom je via deze digitale leeromgeving in contact met je persoonlijke docent en met studiegenoten.
 

Haal je getuigschrift of diploma

Als al je opdrachten minstens met een voldoende worden beoordeeld, ontvang je op het einde van de cursus een NHA-getuigschrift. Voor sommige programmeeropleidingen is het mogelijk om een online examen af te leggen, waarmee je een NHA-instituutsdiploma kunt behalen. Het begint dus als programmeren voor dummies, maar na afloop heb jij uitvoerige kennis van de door jou gekozen programmeertaal.
 

Geïnteresseerd in een opleiding programmeren voor beginners? Stuur vlug een mailtje naar NHA en vraag een kosteloze digitale proefles aan. 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!