Gratis brochure

Programmeren voor beginners

Ben jij ook op zoek naar een degelijke cursus programmeren voor beginners? Computers nemen steeds meer taken van mensen over. Zwaar en repetitief werk dat vroeger door mensen werd uitgevoerd, wordt tegenwoordig meer en meer overgenomen door computergestuurde machines. Elke computer moet echter geprogrammeerd worden. Dat verklaart de grote vraag naar goed opgeleide personen die meerdere programmeertalen onder de knie hebben.

Wil jij ook leren programmeren om je carrièrekansen te vergroten, maar weet je nog niet veel over software en programmeertalen? Vrees je dat de drempel om te leren programmeren te hoog voor je ligt? Voor de meeste programmeercursussen van NHA is er geen specifieke vooropleiding nodig.

Programmeren voor beginners is niet moeilijk, als je in je eigen tempo mag studeren en je uitstekend begeleid wordt. En dat is precies wat NHA jou aanbiedt. Bij NHA kan iedereen programmeren voor beginners leren. Zo bieden we zelfs een cursus Programmeren voor Kinderen aan. 

 

Programmeren voor beginners? Keuze genoeg bij NHA

NHA is gespecialiseerd in thuiscursussen: opleidingen waarvoor je je niet hoeft te verplaatsen, maar gezellig thuis mag blijven. Je studeert een programmeertaal waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft je niet te haasten, want je persoonlijke docent begeleidt je tot 3 jaar na het begin van de opleiding.

Je kunt op elke dag van het jaar starten met je cursus. Voor de programmeercursussen Arduino Programmeren, Programmeren in C#JavaScript en jQuery en Raspberry Pi Programmeren is er geen enkele vooropleiding nodig, dus het is daadwerkelijk programmeren voor dummies. Je begint namelijk bij de ultieme basis.

 

Ook als je zelf apps of games wilt ontwikkelen, heb je geen voorkennis nodig om met de opleidingen Apps maken en Game Developer te starten. Programmeren voor dummies? Met de thuiscursussen van NHA is het een fluitje van een cent! 


Leer websites en applicaties programmeren

Ook als je wilt leren hoe je websites en applicaties kunt programmeren en ontwerpen ben je bij NHA aan het juiste adres. In de Front-end Developer opleiding leer je hoe je dit doet en verdiep je je onder andere in HTML en CSS. Ook leer je meer over JavaScript en jQuery. Zo zorg jij ervoor dat de voorkant van de website, die zichtbaar is voor alle gebruikers, in orde is. Wil je liever leren hoe je ervoor zorgt dat de achterkant van de website werkt? Dan is de opleiding Back-end Developer perfect voor jou! Je leert niet alleen hoe je de achterkant van de website onderhoudt maar ook hoe je kunt testen en debuggen.

Kun je nou niet kiezen en zou je eigenlijk beide opleidingen wel willen volgen? Dat kan extra voordelig met de Full Stack Developer opleiding! Met deze opleiding leer je namelijk alles wat je ook in de Front-end Developer én Back-end Developer opleiding leert.

In de Software Developer opleiding leer je alles over software en hoe je zelf programma's kunt ontwikkelen. In deze opleiding verdiep je je in de programmeertaal Python. Het onderhouden van systemen komt uitgebreid aan bod en je leert veilig programmeren. Cybercriminelen liggen namelijk op de loer.

Ook met deze 2 opleidingen kun je starten zonder voorkennis, ze beginnen namelijk bij de basis en zijn dus heel geschikt om te leren programmeren voor beginners. 


Programmeren voor beginners - en dan? 

Heb jij al wat meer ervaring met programmeren en wil je je verder in dit vakgebied verdiepen? Bijvoorbeeld door het leren van een extra programmeertaal? Ook dan ben je bij NHA aan het juiste adres. NHA biedt niet alleen cursussen programmeren voor beginners aan, maar ook cursussen voor mensen die zich verder willen verdiepen in verschillende programmeertalen zoals Java, SQL, Python en PHP. Bekijk de cursuspagina's om te zien welke opleiding het beste bij je past of vraag een gratis proefles aan! 

 

Zonder veel moeite leren programmeren    

Als je je inschrijft voor een cursus programmeren voor beginners, wijst NHA jou een persoonlijke docent toe. Bij deze ervaren lesgever kun je steeds terecht met al je problemen en vragen in verband met de leerstof. De cursus ontvang je gedrukt op papier, maar is ook online beschikbaar op de digitale leeromgeving Plaza. Hoewel je niet naar school moet, kom je via deze digitale leeromgeving in contact met je persoonlijke docent en met studiegenoten.
 

Haal je getuigschrift of diploma

Als al je opdrachten minstens met een voldoende worden beoordeeld, ontvang je op het einde van de cursus een NHA-getuigschrift. Voor sommige programmeeropleidingen is het mogelijk om een online examen af te leggen, waarmee je een NHA-instituutsdiploma kunt behalen. Het begint dus als programmeren voor dummies, maar na afloop heb jij uitvoerige kennis van de door jou gekozen programmeertaal.

Geïnteresseerd in een opleiding programmeren voor beginners? Stuur ons een mail en vraag kosteloos een digitale proefles aan. Wil jij met computers werken maar spreekt programmeren je niet aan? Bekijk dan het aanbod aan opleidingen in de IT

 

Starten in de ICT

Ben je opzoek naar een carrière in de ICT-branche maar is programmeren niks voor jou? Dan is de opleiding Functioneel Beheerder perfect voor jou! Voor een functie als Functioneel Beheerder heb jij wel affiniteit met ICT nodig, maar zijn ook jouw communicatieve vaardigheden van belang! Met die vaardigheden sla je als het ware een brug tussen ICT en andere afdelingen. Zo zorg je dat de informatie voor iedereen begrijpelijk is.

 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!