Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Eigen Sieraden Webshop Starten

Eigen Sieraden Webshop Starten
Gratis proefles
Inschrijven
9x
44,40
of ineens
€399,00
ALGEMEEN

Start een eigen sieradenwebshop in negen maanden

Houd je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met je hobby? Volg dan de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. Over negen maanden ben je klaar om een eigen sieradenwebshop te starten.

Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens kom je te weten hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je jouw investering in deze cursus binnen de kortste keren terug.

Sieraden Maken

Tijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert verschillende technieken en doet materiaalkennis op om unieke sieraden te maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in jouw webshop.

Eigen Webwinkel Starten

Een webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek de ideale balans tussen uurtarief, prijszetting en marges.

Tijdens de cursus breng je de geleerde technieken direct in de praktijk en ga je aan de slag met verschillende materialen. Je ontvangt een uitgebreid materialenpakket.

Eigen sieradenwebshop runnen

Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieradenwebshop start en succesvol runt.

Deze cursus is een goede stap richting ondernemerschap in een vakgebied waar je werk en plezier combineert.

handboek eigen zaakHeb je altijd al op commerciële basis met sieraden willen werken? Dan is dit jouw kans: start je eigen sieradenwebshop.

Na de cursus weet je hoe je sieraden ontwerpt, maakt en succesvol verkoopt via je eigen webshop.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Sieraden Webshop Starten

Deze uitgebreide cursus bestaat uit de volgende twee modules:


Sieraden Maken:

Tijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het werken met materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met papier.  Je gaat tijdens deze interessante cursus stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij deze cursus een gratis materialenpakket.


Eigen Webshop Starten

De 2e module, Eigen Webshop Starten,  gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zakendoen via internet, waarom een webwinkel?, het opzetten van een webwinkel, winkel-software en communicatie en informatie. Na het volgen van deze module weet je precies wat er komt kijken bij het opzetten  van jouw eigen webshop.


Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kun je zelfstandig aan de slag! Je kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift jouw eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wil jij toch ook! Jouw droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!


Wat kun je na deze cursus?

Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om jouw eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet  je precies hoe je jouw eigen creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw Sieraden Webshop te vinden!

Eigen zaak starten? Volg dan aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kun je zelfstandig aan de slag! Je kunt met dit officiële vestigingsgetuigschrift je eigen zaak starten en eigen baas worden. Dat wil jij toch ook! Je droombeeld van een eigen zaak kan nu werkelijkheid worden!

DIPLOMA

Diploma Eigen Sieraden webshop starten

Je kunt het NHA instituutsdiploma aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger). 

Wanneer je ook de cursus Bedrijfsbeheer volgt, kun je na afloop het examen Bedrijfsbeheer afleggen bij de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen. Het examen wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Vlaamse Gewest. Wanneer je het examen succesvol hebt afgelegd, krijg je een getuigschrift waarmee je de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) kan aanvragen.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Wanneer je start met deze beroepsopleiding, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde beroepsopleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!


Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur

Cursus Eigen Sieraden Webshop Starten:
9 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Cursus Eigen Sieraden Webshop Starten + Bedrijfsbeheer:
15 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Liever sneller of langzamer? Je bepaalt jouw eigen tempo.

Vooropleiding

Voor deze beroepscursus is geen specifieke vooropleiding vereist.


Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

NHA is erkend voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Eigen Sieraden Webshop Starten
9x €44,40 of ineens €399,00
Inschrijven
Met hulp
9x 44,40
of ineens €399,00
Inschrijven
Eigen Sieraden Webshop Starten + Bedrijfsbeheer
15x €33,30 of ineens €499,00
Inschrijven
Met hulp
15x 33,30
of ineens €499,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met gratis ondernemerscoach
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!