Eigen Sieraden Webshop Starten  

Nú met GRATIS tablet
Eigen Sieraden Webshop Starten
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
9x
46,60

of 


€419,00
 • Succesvol naar een eigen bedrijf
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Kies voor de variant met Bedrijfsbeheer
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Start een eigen online sieraden webshop en maak je droom waar!

Ben je een liefhebber van prachtige sieraden? Haal je voldoening uit creatieve bezigheden en wil je geld verdienen met iets waar je enorm van geniet? Ontdek dan de mogelijkheid om je eigen sieraden webshop te starten met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten. In slechts 9 maanden tijd kun je al aan de slag gaan met je eigen sieraden webshop, gevuld met een scala aan betoverende handgemaakte juwelen.

Van elegante oorbellen tot schitterende armbanden en van broches tot andere exclusieve sieraden. Deze cursus Eigen Sieraden Webshop Starten biedt je de kennis en vaardigheden om juwelen te ontwerpen en te vervaardigen als een ware professional. Bovendien leer je hoe je je handgemaakte juwelen kunt verkopen via je eigen online sieraden webshop.

Laat je creativiteit bloeien, zet je passie om in een winstgevende onderneming en begin vandaag nog met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.

 

Ontdek de kunst van het creëren van handgemaakte sieraden

Het avontuur van het starten van je eigen sieraden webshop begint natuurlijk met het beheersen van de vaardigheid om prachtige sieraden te maken. In de module "Sieraden Maken" maak je kennis met een scala aan diverse materialen.

Je verwerft de kennis van verschillende technieken en materialen, waardoor je in staat bent om unieke sieraden te vervaardigen. Deze sieraden zullen geliefd zijn bij mensen die graag bij jouw online juwelen webshop willen kopen.

 

Start je eigen sieraden webshop

Het opzetten van een online juwelen webshop betekent dat je een ondernemer wordt. Ontdek wat er allemaal komt kijken bij ondernemerschap en vind de ideale balans tussen je uurtarief, het bepalen van prijzen en het hanteren van marges.

Hoe bouw je een sieraden webshop? Wat zijn je rechten en plichten? En hoe maak je van jouw online sieraden webshop een succesvolle online winkel? Deze vragen worden allemaal beantwoord in de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.

Naast theoretische kennis ga je ook direct aan de slag met het bouwen van je eigen website! Zo ben je optimaal voorbereid op je nieuwe leven als eigenaresse/eigenaar van een sieraden webshop. Van voorbereiding tot het bouwen van je exclusieve online juwelen webshop met handgemaakte juwelen tot het opbouwen van klantrelaties; binnenkort doe je het allemaal moeiteloos.

 

Open de deuren van je eigen online juwelen webshop

Ontdek in de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten hoe je op een eenvoudige en effectieve manier een juwelen webshop opent en succesvol beheert. Deze cursus vormt de ideale eerste stap naar ondernemerschap in een branche waarin werk en plezier perfect samenkomen.

 

Gratis software voor je sieraden webshop

Leer stap voor stap hoe je een professionele online juwelen webshop bouwt met behulp van de populaire webshopsoftware WordPress (met de WooCommerce-plugin) en Shopify.

Ontwerp de look en feel van jouw sieraden webshop en ontdek de beste manieren om jouw handgemaakte juwelen te presenteren in jouw virtuele winkel. Daarnaast krijg je praktische tips voor promotie en het opbouwen van klantrelaties.

WordPress met WooCommerce

WordPress is wereldwijd de meest gebruikte software voor het bouwen van websites en het is volledig gratis. Met de gratis WooCommerce-plugin kun je moeiteloos jouw eigen sieraden webshop opzetten binnen WordPress.

In de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je op een eenvoudige en begrijpelijke manier hoe je met behulp van WordPress en WooCommerce jouw eigen webshop bouwt, van begin tot eind. Elke stap wordt uitgebreid behandeld en helder uitgelegd.

Shopify

Naast WooCommerce leer je ook werken met Shopify. Shopify is een ander veelgebruikt pakket voor het bouwen van webshops.

Een basiswebshop is al voor jou aangemaakt en je hoeft alleen jouw voorkeuren, producten en prijzen in te voeren. Zo zie je snel resultaat in jouw werk.

Shopify is alleen beschikbaar via een abonnementsvorm. Dankzij de samenwerking tussen NHA Afstandsonderwijs en Shopify kun je een jaar lang gratis oefenen met een studentenaccount.

 

Jouw eigen online sieradenshop vol met exclusieve handgemaakte juwelen

Laat je droom werkelijkheid worden en zet vandaag nog de eerste stap naar het verwezenlijken van jouw eigen sieraden webshop. Met de inspirerende cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ontdek je een wereld van mogelijkheden.

Ontdek de geheimen van het creëren van prachtige en unieke sieraden, waarbij je gebruik maakt van een diversiteit aan materialen die jouw creativiteit laten stralen. Maar daar houdt het niet op! Leer tevens hoe je jouw exclusieve handgemaakte sieraden kunt verkopen in jouw online juwelen webshop.

Deze unieke cursus combineert vakmanschap, ondernemerschap en passie, en is een bron van inspiratie voor iedereen die ernaar streeft een eigen sieraden webshop op te zetten.

Wacht niet langer en betreed de betoverende wereld van online sieradenhandel met jouw handgemaakte sieraden!

 

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek 

''in tien stappen naar je eigen zaak''

Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Eigen Sieraden Webshop Starten

Deze uitgebreide cursus bestaat uit de volgende twee modules:

Sieraden Maken

Ontdek een wereld van creativiteit in de module "Sieraden Maken" Deze module neemt je mee door verschillende boeiende onderwerpen, waaronder de kunst van het werken met diverse materialen. Het werken met metaal vergt immers een andere aanpak dan het vormgeven van kunststof.

Tijdens de boeiende cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ga je stap voor stap aan de slag met diverse technieken en materialen. Als cursist van NHA Afstandsonderwijs ontvang je van ons een mooi materialenpakket, dat alle benodigdheden bevat om direct van start te gaan met je creatieve avontuur!

 

Eigen Webwinkel Starten

Duik in de wereld van online ondernemen met de module "Eigen Webwinkel Starten". Deze tweede module is specifiek gericht op het opzetten van een bloeiende webshop.

In het eerste, theoretische,  gedeelte worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals e-commerce, wettelijke verplichtingen, klantenwerving en -binding, marketing en het verkoopproces.

Daarnaast krijg je ook de kans om praktisch aan de slag te gaan met het bouwen van jouw eigen webshop. Je leert de ins en outs van bekende webwinkelplatforms zoals WordPress (met de WooCommerce-plugin) en Shopify.

Ontdek hoe je een unieke en succesvolle sieraden webshop kunt creëren die staat als een huis. Na het voltooien van deze module ben je volledig op de hoogte van wat er komt kijken bij het opzetten van jouw eigen online sieraden webshop.

 

Wat kun je na deze cursus?

Na het succesvol afronden van deze populaire NHA-cursus, beschik je over de juiste vaardigheden om je eigen unieke sieraden te ontwerpen en vervaardigen.

Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de stappen die je moet nemen om je eigen sieraden webshop te starten en om je creaties met succes via het internet te verkopen.

Het zal niet lang duren voordat iedereen moeiteloos de weg naar jouw betoverende online sieraden webshop weet te vinden!

 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting

In deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

 

Eigen zaak starten? Volg aansluitend de cursus Bedrijfsbeheer: extra voordelig!

Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, ben je helemaal klaar om je eigen zaak te starten! In 15 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma. Om dit diploma te behalen, dien je deel te nemen aan het praktijkexamen.

 • Praktijkexamen
  Het praktijkexamen is een praktische opdracht die je thuis uitvoert. 

Wanneer je voor het examen een 5,5 of hoger haalt, ontvang je het NHA Instituutsdiploma Eigen Sieraden Webshop Starten

Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.

Diploma Bedrijfsbeheer

Kies je voor de combinatiecursus inclusief Bedrijfsbeheer van NHA, dan kun je het onderdeel Bedrijfsbeheer afronden met een examen voor het diploma Basiskennis Bedrijfsbeheer.

Dit diploma is sinds 1 september 2018 niet meer verplicht om een eigen zaak te mogen starten in Vlaanderen (nog wel verplicht in Wallonië). Maar een goede kennis van bedrijfsbeheer blijft cruciaal. Voor bvba’s zal het financieel plan dat getoond moet worden aan belang toenemen, en dat zal ook gelden voor andere vennootschapsvormen en eenmanszaken. De startende ondernemer moet ook nog altijd leningen, verzekeringen en vergunningen aanvragen. Bij die aanvragen wordt ook de ‘kwaliteit’ van de startende ondernemer en diens ondernemingsplan mee in rekening genomen.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar de Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.

Je kunt je voor dit examen online aanmelden bij:

De Centrale Examencommissie van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
Dienst Economie, Secretariaat van Ondernemersvaardigheden
Tel: 02 800 35 40
Website: www.Brussel-economie-werk.be


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Eigen Sieraden Webshop Starten in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Eigen Sieraden Webshop Starten

9 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Eigen Sieraden Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

15 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

ONDERNEMERSCOACH

Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach!

Hoe begin ik een eigen zaak?

Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen zaak, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.

De ondernemerscoach kun je vragen stellen over het opzetten van een eigen zaak. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de financiering, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ondernemersplan? Wij helpen je

De ondernemerscoach geeft je terugkoppeling op jouw ondernemersplan. Al onze coaches zijn mensen met ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of zijn werkzaam voor banken. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

MATERIALENPAKKET

Inclusief Materialenpakket

Bij de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ontvang je een materialenpakket waarmee jij direct aan de slag kunt. De materialen uit dit pakket heb je nodig om de cursus te kunnen volgen. 

Om meteen te beginnen, helpen we je op weg met een materialen startpakket dat je ontvangt bij de cursus. De meeste overige materialen en gereedschappen die je nodig hebt om jouw eigen sieraden te maken zijn gewoon verkrijgbaar in de standaard hobbywinkel, kralenwinkel of bouwmarkt.

LESGELD

Lesgeld

Eigen Sieraden Webshop Starten
9x €46,60 of €419,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 46,60
of €419,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Eigen Sieraden Webshop Starten + Bedrijfsbeheer
15x €34,60 of €519,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 34,60
of €519,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!