Gratis brochure

1 april! Ben jij er ook ingetrapt? 

Had jij interesse in onze nieuwe cursus Bankzaken Doen? Dan hebben we je helaas in de maling genomen, want deze nieuwe cursus was natuurlijk een 1 aprilgrap. 🐸

Toch is ontspannen en tijd voor jezelf nemen niet onbelangrijk. Heb jij behoefte aan wat meer ontspanning? Bekijk dan eens onze cursus Mindfulness of vind een leuke hobbycursus die bij je past. Dit is jouw tijd! 

 
Binnenkort bij NHA: nieuwe cursus Bankzaken Doen

Heb jij het soms ook even helemaal gehad met alle verplichtingen? Zie je ernaar uit om languit in de zetel te ploffen en hersenloos een serie te bingewatchen, maar ben je het ontspannen een beetje verleerd? Geen nood! Binnenkort kun je je namelijk inschrijven voor onze nieuwe cursus Bankzaken Doen (en nee, die heeft niets met je financiën te maken). Doe even lekker helemaal niks, want dit is jouw tijd!

 
       Inclusief gratis Middagdutjes Masterclass
       Studeer op je eigen tempo
       15 dagen gratis op proef

 

Ontdek de kunst van het zitten

Wil jij alles leren over de kunst van het zitten? In de cursus Bankzaken Doen ontdek je welke kussens de beste ondersteuning bieden voor marathon-luie sessies. Ook leer je hoe je jezelf positioneert voor de optimale balans tussen comfort en het binnen handbereik hebben van snacks. Met deze praktische cursus krijg jij de kunst van het zitten onder de knie. Na afloop van de cursus ben je in staat om de optimale positie op de sofa te vinden!

 

  

Word een professional in snackmanagement

Heb je eindelijk de juiste positie in de zetel gevonden? Dan wil je natuurlijk niet direct weer hoeven opstaan om je snackvoorraad aan te vullen. Het beheren van je snacks zonder je plek op de bank te hoeven verlaten is namelijk een essentieel onderdeel van nietsdoen.

In deze cursus leer je alles over perfect snackmanagement. Leer hoe je jouw snackvoorraad altijd op orde houdt en hoe je strategisch de beste lekkernijen binnen handbereik plaatst. Ook ontdek je welke snacks het beste bij welke momenten passen.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over deze cursus.
Mis het niet en meld je snel aan!

 

Succesvol aangemeld!

 

Bankhang cursus voor elk niveau!

Heb je nog niet zo veel ervaring met heerlijk nietsdoen? Geen probleem! De cursus Bankzaken Doen is geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde bankhangers. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te starten met de cursus.

Wil je jouw kennis van het bankhangen opfrissen? Ook dan is deze cursus zeer geschikt voor jou! En nog een voordeel: je mag zo snel (of langzaam) studeren als je zelf wilt, want je studeert altijd op je eigen tempo!
 

Speel alle streamingdiensten uit

Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max: tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer als het op streamingdiensten aankomt. Wil je leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van het brede aanbod aan streamingdiensten? Schrijf je dan in voor de cursus Bankzaken Doen. 

In de cursus leer je besluiteloosheid bij het kiezen van een serie of film te vermijden. Met behulp van verschillende oefenopdrachten ontdek je hoe je de perfecte streaming-queue samenstelt voor urenlang vermaak!

 
 

Doe even helemaal niets, want dit is jouw tijd!

 

Stel de beste comfort outfits samen

Relaxen zonder een comfortabele outfit is als frieten eten zonder zout. Daarom verdiep je je in deze cursus in de wetenschap achter het kiezen van de ultieme comfort-outfit. Je leert wat een outfit nu echt chillwaardig maakt. Is het de zachtheid van de stoffen, de heerlijke ruime pasvorm of de manier waarop het lijkt te fluisteren "vandaag is alles optioneel"? In deze cursus bankhangen ontdek je hoe je de perfecte chill outfit samenstelt. Een outfit die niet alleen comfort schreeuwt, maar ook nog eens stijlvol is.

Verschillende comfortabele kledingstukken zoals pyjama’s, onesies, sweatpants, hoodies, snuggies en dikke warme sokken komen in de cursus uitgebreid aan bod. Met de cursus Bankzaken doen bereid je je voor op een leven waarin elke dag aanvoelt als een zondagochtend: zonder enige verplichting om die comfortabele outfit te verruilen voor die iets te strakke spijkerbroek.

 

Nu inclusief gratis Middagdutjes Masterclass!

Natuurlijk wordt ook het onderwerp middagdutjes uitgebreid behandelt in deze cursus bankhangen. Je ontvangt bij je cursus namelijk een gratis Middagdutjes Masterclass! In deze exclusieve masterclass maak je kennis met de elementen van het perfecte middagdutje.

Hoelang duurt zo’n dutje? Hoe diep slaap je? En hoe zorg je ervoor dat je fris en uitgerust weer wakker wordt? In deze masterclass maak je kennis met de belangrijkste theorieën over het doen van de beste dutjes. 

 

 

Als eerste op de hoogte?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe cursus? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. We informeren je dan direct wanneer deze cursus beschikbaar is. Mis nooit meer het belangrijkste nieuws bij NHA! 

 

Succesvol aangemeld!
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!