Cursus Engels voor gevorderden  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Cursus Engels voor gevorderden
ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
14,94

of 


€199,00 €179,10
4.7/5

Beoordeeld door 10 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: University of Cambridge diploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Cursus Engels voor Gevorderden

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Beheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Tijdens de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Na afloop van deze cursus beheers je de Engelse taal op hoog niveau. Je kunt met gemak Engelse literatuur lezen en volgt vlot Engelstalige toneelstukken, tv-programma's en films.

   Leer Engels op ERK-niveau B1
   
Behaal een erkend Cambridge diploma
   Inclusief video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen
 

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus Engels voor Gevorderden is ideaal voor iedereen die de basiscursus heeft afgerond of die al over een redelijke basiskennis van de Engelse taal beschikt. Na afloop kun je op hoog niveau gesprekken voeren. Dat maakt deze cursus uitermate geschikt voor iedereen die het Engels wil toepassen op het werk, maar ook bijvoorbeeld voor op vakantie.

Het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM til je jouw Engels al snel naar een hoger niveau en kun je dit direct in de praktijk toepassen.

Internationaal erkend Cambridge diploma halen is mogelijk

De cursus Engels voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Dit examen wordt doorlopend in heel België afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

Inclusief digitale geluidsbestanden

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Tijdens de cursus word je begeleid door jouw persoonlijke docent. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) staan in je online leeromgeving, het NHA-studentenplaza. Deze geluidsbestanden zijn te beluisteren op je computer, tablet of smartphone. 

De Engels voor Gevorderden cursus levert een goede beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus Engels bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Daarnaast is een ruimere talenkennis vanzelfsprekend ook heel waardevol op vakantie.

Cursus Engels Beginners + Gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de cursus Engels voor Beginners + Gevorderden samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor Gevorderden gevolgd.

Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Schrijf je nu in of vraag jouw gratis proefles aan!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Engels voor Gevorderden

Heb je de cursus Engels voor Beginners afgerond of spreek je al best een woordje Engels, maar wil je je taalgebruik in gesprekken en in geschrift naar een hoger niveau ontwikkelen? Dan is Engels voor Gevorderden dé ideale cursus.

Je leert je taalgebruik perfectioneren. Daarnaast vergroot je jouw woordenschat, zodat je probleemloos gesprekken kunt voeren in het Engels. Aan het einde van de cursus Engels voor Gevorderden draai jij je hand niet om bij het lezen van een boek of krantenartikel in het Engels.

Tijdens de cursus Engels voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 
 

Opbouw van de Engelse les

Iedere les kent een heldere opzet waarbij je door middel van gesprekken en/of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Engels voor gevorderden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

6/10
Engels voor Gevorderden

Ik vind de cursus te gemakkelijk om hem bij de "gevorderden" te catalogeren.

10/10
Engels voor Gevorderden

Ik ben tevreden. Dank u wel

10/10
Engels voor Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de aandacht die besteed wordt aan uitspraak, vertalen, dictee. Spelling en grammatica zijn ook oke. Mijn doel is Engels begrijpen en kunnen spreken zodat ik op de TV Engelse programma's kan volgen.

8/10
Engels voor Gevorderden

Ik ben heel tevreden met de cursus. Wel zou ik de teksten meer up to date maken. Er wordt in één van de teksten vaak over roken en sigaretten gesproken wat niet meer van deze tijd is. Ook de woordenschat die in het Engels wordt ingesproken volgt heel snel op elkaar waardoor je soms niet voldoende tijd hebt om te herhalen. Misschien wat meer mondelinge huistaken? Verder geen opmerkingen. Goede oefening van de taal en vlotte en aangename verbetering van de taken.

DIPLOMA

Diploma Engels voor gevorderden

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen voor wereldwijd erkend diploma Cambridge English

Na de cursus Engels voor gevorderden kun je deelnemen aan het Cambridge Examen B1 Preliminary. Cambridge English examens worden doorlopend in heel België afgenomen. De diploma’s worden internationaal erkend als bewijs van het niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Het examen effent de weg naar het hoger onderwijs en verbetert jouw kansen op een baan, en vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English. 

NHA-examen

Deze taalcursus kun je ook afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Meerdere keren per jaar kun je digitaal examen doen op onze locatie in Antwerpen. 

Jouw voordelen:

 • niet lang wachten op een examendatum;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.

Aanmelding
Aanmelden voor het examen gaat heel eenvoudig via jouw digitale leeromgeving Plaza. Het examengeld bedraagt € 125,-. Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

NHA-getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Engels voor gevorderden in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Engels voor gevorderden, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Engels voor gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Engels voor gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Engels voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 18,68

€249,00 of €224,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 14,94

€199,00 of €179,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben tevreden. Dank u wel

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!