Cursus Engels voor beginners + gevorderden  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Engels voor beginners + gevorderden
ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
15x
19,30

of 


€289,00
4.4/5

Beoordeeld door 24 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: University of Cambridge diploma
 • Studieduur: 15 maanden
ALGEMEEN

Cursus Engels: leer deze wereldtaal op vlotte wijze

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten op een verre bestemming? Dat gebeurt meestal in het Engels. Met de cursus Engels krijg je de wereldtaal vlot onder de knie.

   Leer Engels op ERK-niveau B1
   
Behaal een erkend Cambridge diploma
 
Inclusief interactieve woordentrainingen, video’s en geluidsfragmenten!

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Engels is dan ook met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld.

Behaal een internationaal erkend Cambridge diploma

De cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor Gevorderden op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het internationaal erkende taalexamen voor het University of Cambridge diploma.

Dit examen wordt doorlopend in België afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA getuigschrift aanvragen.

Televisieprogramma’s

Spreek je geen Engels? Met de cursus Engels pik je de taal snel op. Engels leren is gemakkelijker dan je denkt. We gebruiken in onze taal behoorlijk wat Engelse leenwoorden en met de vele Engelstalige televisieprogramma’s bouw je onbewust al een uitgebreide woordenschat op.

Spreken en luisteren in de cursus Engels

Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM maak je snel grote vorderingen. Het accent ligt daarbij op het spreken en begrijpen van de taal, eerder dan op de grammatica.

Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprek voeren. Over het weer bijvoorbeeld, want dat is voor veel Engelsen een favoriet gespreksonderwerp.

Kennis opfrissen

Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Engels? Of spreek je de taal wel, maar wil je je kennis terug opfrissen? Met de cursus Engels wordt de BBC al snel je favoriete zender.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

De cursus Engels is de combinatie van de Beginners- en Gevorderden cursus. In deze onderdelen komen de volgende onderwerpen aanbod:

Engels voor Beginners

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Engels voor Gevorderden

Met de cursus Engels voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat je vlot een gesprek voert en een boek of krantenartikel kan lezen.

Tijdens de cursus Engels voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

 

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

 

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor deze combinatiecursus Beginners + Gevorderden, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit.

En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Engels leren was nog nooit zo makkelijk!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Engels voor beginners + gevorderden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

wegens je dit op jou eigen tempo kunt doen, wij hebben even op moment een zware periode dat ik even de tijd niet vindt om me even mee bezich te zij. ik hoop dit te kunnen herstarten na de paasvakantie.

8/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goed uitgelegd enkel spijtig als je leest of woordjes zegt dat ze die niet verbeteren

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Als er nog een sterretje meer kon gegeven worden, kregen jullie dat er bij Heel goede opvolging van de taken . Altijd mogelijkheid om de leraar te contacteren om bijkomende uitleg. Administratie eveneens 10/10.

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben engels voor beginners en gevorderden aant leren. Omdat ik graag engels wil leren en films int engels wil volgen. En vrienden wil helpen bij hun spelletjes op de playstation als ze vast zitten .

DIPLOMA

Diploma Engels voor beginners + gevorderden

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen voor wereldwijd erkend diploma Cambridge English

De cursus Engels voor beginners kun je afsluiten met het Cambridge Examen A2 Key. Na de cursus Engels voor gevorderden kun je deelnemen aan het Cambridge Examen B1 Preliminary. Cambridge English examens worden doorlopend in heel België afgenomen.

De diploma’s worden internationaal erkend als bewijs van het niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Het examen effent de weg naar het hoger onderwijs en verbetert jouw kansen op een baan, en vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English. 

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Het gemak van digitaal examen doen

De cursus Cursus Engels voor beginners + gevorderden kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Jouw voordelen:

 • Niet lang wachten op een examendatum.
 • Geen examenstress;
 • De uitslag van jouw examen is snel bekend.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze gecombineerde cursus Cursus Engels voor beginners + gevorderden is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Engels voor beginners + gevorderden in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Engels voor beginners + gevorderden, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Cursus Engels voor beginners + gevorderden duurt 15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Engels voor beginners + gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Engels voor beginners + gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Engels voor Beginners + Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

wegens je dit op jou eigen tempo kunt doen, wij hebben even op moment een zware periode dat ik even de tijd niet vindt om me even mee bezich te zij. ik hoop dit te kunnen herstarten na de paasvakantie.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!