Gratis brochure

Nu beschikbaar: nieuwe opleidingen juli

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. De volgende nieuwe opleidingen zijn vanaf vandaag beschikbaar in ons aanbod. Ontdek dus snel welke opleiding iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Henna Brows

Werk je in de beautybranche en wil je graag jouw behandelingsaanbod uitbreiden? Dan is een henna brow behandeling een goed idee, want henna brows zijn razend populair. In de opleiding Henna Brows leer je met behulp van handige instructievideo’s precies hoe je de behandeling uitvoert. Daarnaast leer je meer over het kiezen van de juiste kleur henna, verschillende wenkbrauwvormen en de verzorging na een behandeling.

Bij de opleiding ontvang je ook een compleet materialenpakket, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Overweeg je een opleiding Powder Brows of PMU (permanente make-up)? Dan is deze opleiding Henna Brows een goede eerste stap, omdat dit een vorm van semi-permanente make-up is.
 

Bekijk de opleiding »

 

Basisopleiding Geestelijk Verzorger

Werk je graag met mensen en zou je graag echt iets voor een ander willen betekenen? In onze nieuwe basisopleiding Geestelijk Verzorger leer je hoe je andere mensen helpt bij het omgaan met lastige situaties.

In de opleiding leer je hoe je de ander op spiritueel, emotioneel en fundamenteel vlak ondersteunt. Daarmee kun je mensen helpen die vragen hebben over allerlei onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het leven, het geloof of ingrijpende gebeurtenissen zoals verlies en ziekte.

Ben je werkzaam in de zorg, het onderwijs of de sociale sector? Dan sluit deze opleiding erg goed aan bij jouw vak. Tijdens de opleiding verdiep je je in theologie, filosofie, levensbeschouwing en rouwbegeleiding. Ook leer je op een empathische manier communiceren.

 

Bekijk de opleiding »

 

Start met leren!

Heb je tussen deze nieuwe opleidingen een opleiding zien staan die bij jou past? Vraag nu de gratis proefles aan krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past!

 

Bekijk alle 400+ opleidingen »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!