Gratis brochure

Nieuw! Cursus Moestuinieren nu beschikbaar

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe cursus in ons aanbod, namelijk de hobbycursus Moestuinieren. Ontdek snel of deze toffe cursus iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Ontdek onze nieuwe hobbycursus Moestuinieren

Heb je groene vingers en lijkt het je tof om je eigen groente en fruit te leren kweken? Wil je leren hoe je een eigen moestuin start? Onze nieuwe cursus Moestuinieren helpt je op weg! Ook als je nog niet veel ervaring met tuinieren hebt, is deze cursus perfect te volgen.

In de cursus leer je hoe je jouw eigen moestuin begint, of je nu een grote tuin tot je beschikking hebt of slechts een klein balkon. Je leert de beschikbare ruimte optimaal te benutten voor jouw moestuin.
 

 

Tijdens de cursus Moestuinieren verdiep je je in verschillende soorten gewassen en leer je meer over gezonde bodems. Ook ontdek je hoe je kruiden, bloemen en insecten kunt inzetten om de biodiversiteit in jouw tuin te waarborgen.

Ben je geïnteresseerd in duurzaam leven? Vind je het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het voedsel dat je consumeert? Leer moestuinieren en je hebt zelf in de hand hoe jouw groenten verbouwd worden. Zo weet je zeker dat er geen pesticides zijn gebruikt bij het kweken van jouw voedsel. En natuurlijk smaken zelf geteelde groenten en fruit extra goed!
 

Start met leren!

Is deze nieuwe hobbycursus iets voor jou en wil jij graag leren moestuinieren? Vraag dan nu de gratis proefles aan krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

Of bekijk onze 400+ andere opleidingen

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!