Gratis brochure

Makelaar worden

Om een goede makelaar te worden moet je onder meer verstand hebben van verschillende woningtypes, allerlei vastgoedbegrippen, bouwtechnische aspecten, huur- en verkoopovereenkomsten, juridische aangelegenheden, schattingen van vastgoed enzovoorts. Wil je je kennis verbreden met een makelaar opleiding, maar vind je de stap nog wat groot? Zou je zelfstandig makelaar willen worden, maar wil je eerst kijken of het wereldje bij je past?

NHA biedt een soort basis vastgoedmakelaar opleiding aan die je gewoon thuis kunt volgen. Met dit diploma op zak kun je aan de slag als rechterhand van de vastgoedmakelaar, en daarmee krijg je een goed beeld van de immobiliënwereld.

 

makelaar opleiding basis via NHA thuisstudie

 

Makelaar worden? Zet je eerste stap met een thuisstudie

Een makelaar houdt zich bezig met de verkoop en verhuur van onroerend goed. Om deze boeiende job op een succesvolle manier uit te oefenen, moet je flink wat ervaring hebben in de vastgoedwereld en bovendien kunnen steunen op een brede theoretische basisopleiding.

Is zelfstandig makelaar worden jouw droom? Dan dien je een klassikale studie te volgen, inclusief stage en een uitgebreid extern examen. Wanneer je niet zeker weet of de makelaar opleiding iets voor je is, dan hebben wij een oplossing.

De NHA-thuiscursus ‘Vastgoedbediende’ is dan een uitstekende keuze. Na deze opleiding kun je als medewerker bij een makelaarskantoor aan de slag, zodat je een ruime ervaring opdoet in de immobiliënwereld.

Op het einde van deze thuiscursus mag je je inschrijven voor een digitaal examen. Slaag je voor dit examen, dan ontvang je het NHA-instituutsdiploma van vastgoedbediende. Een eerste stap op weg naar zelfstandig makelaar worden!

 

Uitstekende begeleiding bij NHA

Misschien schrikt thuis studeren jou af, omdat je vreest niet genoeg ondersteuning te krijgen? Dat is helemaal niet nodig! NHA wijst jou een persoonlijke docent toe die jouw steun en toeverlaat wordt tijdens deze basis makelaar opleiding. Je docent neemt met jou contact op via de digitale leeromgeving Plaza. Via deze weg stuur je ook je opdrachten en huistaken door.

Vanzelfsprekend beschik je over een gedrukt cursuspakket in een mooie ringmap, dat jou per post wordt toegestuurd. Samen met jou volgen er nog vele andere personen dezelfde cursus. Langs de digitale leeromgeving kom je met hen in contact en kun je ervaringen uitwisselen.

 

Vraag een gratis proefles aan

Heb je belangstelling voor de opleiding ‘Vastgoedbediende’? Kies voor een gratis proefles en bekijk op voorhand de leerstof en het leerprogramma. Als je werkgever voor jou de opleiding betaalt, dan neemt de Vlaamse overheid bovendien 20% tot 30% van het cursusgeld voor haar rekening. Redenen genoeg om aan je thuisstudie te beginnen!

Is makelaar worden jouw ultieme doel? Schrijf je zonder aarzelen in voor de NHA-opleiding ‘Vastgoedbediende’ en zet jouw eerste stappen richting jouw droombaan.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!