Gratis brochure

 

Een veel gesproken wereldtaal snel onder de knie? Leer Engels bij NHA

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Met de cursussen Engels van NHA spreek je deze taal al na enkele maanden.

 

Al vele tientallen jaren is Engels een van de meest gebruikte talen in onze samenleving. Je kunt er niet omheen: Engelse woorden dringen meer en meer het Nederlands binnen. Want wie ‘googelt’ er niet op het ‘web’ en ‘downloadt’ of ‘streamt’ niet eens een filmpje? Engelstalige websites, films, tv-series, liedjes: je komt er dagelijks mee in contact. Engels is de moedertaal van 380 miljoen mensen en wordt gebruikt door bijna een miljard personen. Vind je het hoog tijd om je Engels bij te schaven? Leer Engels met de cursussen van NHA

Alle taalcursussen >

 

Leer Engels online bij NHA

Geen zin of tijd om een paar keer per week avondschool te volgen? Geen nood, Engels leer je bij NHA online. Zet je computer aan en leer Engels in je eigen knusse omgeving. Overal waar je toegang hebt tot het internet kun je met de online taalopleidingen van NHA aan de slag. Je besteedt er zoveel tijd aan als je zelf wilt. Als je met begeleiding studeert, ontvang je zelfs 3 jaar docentenbegeleiding. 

 

Leer Engels praten op een actieve manier

Bij NHA geen saaie uitweidingen over ingewikkelde zinsconstructies. Actief Engels leren betekent zoveel mogelijk zelf dagdagelijks Engels spreken en beluisteren. En dat is precies wat je bij een NHA-cursus doet. Reeds na een aantal weken heb je een flinke woordenschat onder de knie. Jezelf voorstellen in het Engels, vragen welke trein je moet nemen, in een winkel de juiste producten bestellen: je bent er snel mee weg.

Leer Engels met de juiste uitspraak en gebruik de geluidsbestanden die bij de cursus horen. Je kunt de geluidsfragmenten beluisteren in de online leeromgeving of je downloadt ze naar je telefoon of tablet.
 

Met de hulp van een persoonlijke docent

Leer Engels praten met de nodige ondersteuning. Je studeert de cursus van NHA bij je thuis, maar dat betekent niet dat je aan je lot overgelaten wordt. Bij NHA volgt een persoonlijke docent je prestaties op. Na elke les stuur je je huiswerk naar je docent. Je mag ook ingesproken Engelse zinnen ter controle naar je docent sturen en allerlei vragen stellen over de leerstof.

 

Gratis Engels leren?

Leer Engels gratis online: deze slogan kom je vaak tegen als je googelt op het web. Reken echter niet op begeleiding wanneer je een gratis cursus Engels online volgt. De cursussen van NHA zijn bovendien niet duur. Je mag het lesgeld zelfs maandelijks betalen in plaats van in één keer. Waarom nog wachten? Vraag bij NHA een cursus Engels 15 dagen op proef aan en oordeel zelf.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus van NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!