Gratis brochure

 

Een cursus Engels voor dummies volgen? Bij NHA vind je wat je zoekt

Wie weinig kaas heeft gegeten van de Engelse taal en een opleiding Engels voor dummies wil volgen, kan terecht bij NHA.

 

Engels dringt meer en meer onze samenleving binnen. Via televisie, films en het internet word je overspoeld met Engels. Tegenwoordig gebruik je vrijwel dagelijks tal van Engelse woorden: denk maar aan googelen, facebooken, downloaden, upgraden enzovoorts. Voor wie goed Engels spreekt, is dit allemaal geen probleem. Wie echter minder kaas heeft gegeten van deze wereldtaal, kan nog maar moeilijk volgen. Een cursus Engels voor dummies komt dan goed van pas. NHA biedt een praktijkgerichte cursus aan:

Alle Engels cursussen >

 

Engels voor dummies online volgen

In de praktijkgerichte NHA-cursus Engels voor beginners leer je in een mum van tijd een flinke basiswoordenschat. Hiermee trek je je uit de slag in allerlei dagdagelijkse situaties, zoals een maaltijd bestellen en een hotel boeken. Sta je in het centrum van Londen en ben je de weg kwijt? Met deze opleiding vraag je zonder haperen aan iemand de weg in het Engels. Of leg je aan een taxichauffeur uit waar je eigenlijk naartoe wilt.

Je studeert Engels voor dummies via de digitale leeromgeving van NHA. Dat mag in je eigen tempo, zonder je te haasten. Een persoonlijke docent van NHA volgt je op en geeft je advies. Heb je moeite met de uitspraak van het Engels? Toegegeven, over een woord als ‘indistinguishable’ (wat ‘niet te onderscheiden’ betekent), struikelt iedereen al eens. De NHA-cursussen Engels bevatten een grote verzameling geluidsbestanden waarmee je de Engelse uitspraak zoveel oefent als je wilt. Je kunt ook je eigen stem opnemen met bijvoorbeeld je telefoon. Die opnames kun je naar je persoonlijke NHA-docent sturen en zo laat je je uitspraak beoordelen.

 

Engels grammatica voor dummies

Zoek je een cursus Engels grammatica voor dummies, omdat je niet wijs raakt uit sommige Engelse grammaticaregels? Geen nood. In de opleidingen Engels van NHA leer je alleen de grammatica die je nodig hebt om vloeiend Engels te spreken. Geen ingewikkelde en overbodige grammaticale regeltjes. Dagdagelijks Engels spreken en verstaan: daarop ligt de klemtoon.

 

Ook zakelijk Engels voor dummies

Kom je voor je werk veel in contact met Engelstaligen? Weet je niet goed hoe je een zakelijke brief in het Engels schrijft, presentaties geeft voor Engelstaligen of commerciële contracten afsluit? Dan is de de NHA-cursus ‘Business English’ (zakelijk Engels) wat voor jou. Voor deze opleiding heb je wel een basiskennis van de Engelse taal nodig. Je leert zakelijk communiceren aan de hand van casestudy’s afkomstig van Engelse en Amerikaanse multinationals.

 

Vraag een gratis proefles aan

Naast Engels voor beginners en Zakelijk Engels biedt NHA ook een cursus Engels voor gevorderden aan. Geïnteresseerd in Engels voor dummies?  Van al deze opleidingen mag je een gratis proefles aanvragen.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over eenEngels cursus.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!