Gratis brochure

Cursus Pools  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Pools
vlag%20pools Taal-app-60x180
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
12x
16,60
of ineens
€199,00
4.6/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Wil je snel Pools leren? Volg dan de cursus Pools van NHA

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Is Polen jouw favoriete vakantiebestemming? Of heb je te maken met Poolse zakenrelaties? Dan kan Pools leren veel voordelen met zich mee brengen. Met de cursus Pools van NHA wordt Pools leren verrassend makkelijk.

Wil je de Poolse taal spreken en begrijpen? Dat is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Met een cursus Pools van NHA krijg je deze taal snel onder de knie.

Pools alfabet

Pools leren lijkt moeilijker dan het is. De Poolse taal maakt gebruik van een voor ons onbekend alfabet heeft, en specifieke tekens. Toch zullen sommige Poolse woorden je bekend voorkomen. Deze taal ziet namelijk de effecten van culturele invloeden van buitenaf. De Duitse, Franse of Latijnse oorsprong van vele woorden maakt Pools leren makkelijker.

Tijdens de cursus Pools maak je kennis met deze Slavische taal. Stap voor stap vergroot je je woordenschat en oefen je de uitspraak. Alle aspecten van deze taal komen aan bod.

Eenvoudig Pools leren

Tijdens de cursus Pools leer je de taal zoals een kind zijn moedertaal leert. Aan de hand van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM maak je kennis met alle aspecten van de Poolse taal. Je vergroot je woordenschat en verbetert je spreekvaardigheid. Pools leren was nog nooit zo eenvoudig.

Vakantie of zaken

Polen is een geliefd vakantieland met prachtige oude steden en natuurgebieden. Door Pools te leren wordt jouw reis naar Kraków en Gdansk nog veel leuker. Maar Pools leren biedt ook veel voordelen als jij zaken doet met Poolse bedrijven. Met de cursus Pools leg jij eenvoudig contacten en weet jij je in elke situatie te redden. Wacht niet langer en start vandaag nog met Pools leren.


Do widzenia! (Tot ziens!)


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Pools

Cursus Pools voor beginners

Ga jij graag op vakantie naar Polen en wil je daarom Pools leren? Of heb jij zakelijke contacten met Polen? Ook dan is een cursus Pools voor beginners een goed idee. Polen heeft namelijk één van de snelst groeiende economieën van Oost-Europa en is hard op weg om uit te groeien tot een nieuwe economische macht binnen de EU. Veel bedrijven trekken richting Polen en ook de toeristen beginnen Polen te ontdekken.

In de cursus Pools voor beginners leer je meer over de volgende onderwerpen;

 • het voeren van gesprekken:
 • de familie;
 • grammatica;
 • eten en drinken;
 • tijden;
 • in de winkel;
 • in het restaurant;
 • het weer;
 • de dokter/apotheek/EHBO.

 

Cursus Pools voor gevorderden

Heb je al kennis van de Poolse taal maar wil je nog beter Pools leren spreken? Of heb je de cursus Pools voor beginners afgerond en ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan is de cursus Pools voor gevorderden een goede stap. Je vergroot jouw woordenschat en verbetert jouw uitspraak.

In de cursus Pools voor gevorderden leer je onder andere meer over;

 • het openbaar vervoer;
 • de vakantie;
 • de dokter/apotheek/EHBO;
 • het gezin;
 • uitgaan;
 • grammatica;
 • feestdagen;
 • solliciteren;
 • werken in het buitenland;
 • sporten;
 • cultuur.

 

Pools leren voor beginners + gevorderden: combi

Misschien weet jij nu al dat je beide cursussen wilt volgen. Door je meteen in te schrijven voor de cursus Pools voor beginners + gevorderden samen bespaar je tijd en geld. Met slechts 3 maanden extra rond jij de combinatiecursus in maar 15 maanden af. Dit komt door een overlap in beide cursussen. De cursus Pools verhoogt niet alleen je vakantievreugde maar kan ook zakelijk van pas komen. Pools leren was nog nooit zo eenvoudig.

REVIEWS

Reviews

5/5
Pools voor Beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

DIPLOMA

Diploma Pools

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Pools in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Pools, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Pools  

Schrijf nú in voor de Cursus Pools en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Pools voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Pools voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Pools voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 21,30
of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 17,95
of ineens €269,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • De grootste taalopleider
 • Nu met  gratis taal-app
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!