Cursus Pools  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Pools
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.7/5

Beoordeeld door 6 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Wil je snel Pools leren? Volg dan de cursus Pools van NHA

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Is Polen jouw favoriete vakantiebestemming? Of heb je te maken met Poolse zakenrelaties? Dan kan Pools leren veel voordelen met zich mee brengen. Met de cursus Pools van NHA wordt Pools leren verrassend makkelijk!

   Leer Pools op ERK-niveau A2 (beginners) of B2 (gevorderden)
   
Kies voor hulp van een ervaren vakdocent
   
Inclusief gratis Taal-app

Wil je de Poolse taal spreken en begrijpen? Dat is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Met een cursus Pools van NHA krijg je de taal snel onder de knie!

Leer het Pools alfabet

Pools leren lijkt moeilijker dan het is. De Poolse taal maakt gebruik van een voor ons onbekend alfabet en specifieke tekens. Toch zullen sommige Poolse woorden je bekend voorkomen. Deze taal ziet namelijk de effecten van culturele invloeden van buitenaf. De Duitse, Franse of Latijnse oorsprong van vele woorden maakt Pools leren makkelijker.

Tijdens de cursus Pools maak je kennis met deze Slavische taal. Stap voor stap vergroot je je woordenschat en oefen je de uitspraak. Alle aspecten van deze taal komen aan bod.

Cursus Pools inclusief video’s en geluidsfragmenten

Met de handige video’s en geluidsfragmenten in deze cursus Pools leer jij gemakkelijk de uitspraak van de taal. Ook bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ideaal om ook onderweg te oefenen!

 

Eenvoudig Pools leren vanuit huis

Tijdens de cursus Pools leer je de taal zoals een kind zijn moedertaal leert. Aan de hand van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM maak je kennis met alle aspecten van de Poolse taal. Je vergroot je woordenschat en verbetert je spreekvaardigheid. Pools leren was nog nooit zo eenvoudig.

De cursus Pools voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A2 en de cursus voor gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B2. Na de cursus kun jij je dus redden in verschillende alledaagse situaties.  
 

Cursus Pools voor vakantie of zaken

Polen is een geliefd vakantieland met prachtige oude steden en natuurgebieden. Door Pools te leren wordt jouw reis naar Kraków en Gdansk nog veel leuker. Maar Pools leren biedt ook veel voordelen als jij zaken doet met Poolse bedrijven.

Met de cursus Pools leg jij eenvoudig contacten en weet jij in elke situatie je plan te trekken. Wacht niet langer en start vandaag nog met Pools leren.

Do widzenia! (Tot ziens!)


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Pools

Cursus Pools voor Beginners

Ga jij graag op vakantie naar Polen en wil je daarom Pools leren? Of heb jij zakelijke contacten met Polen? Ook dan is een cursus Pools voor Beginners een goed idee. Polen heeft namelijk één van de snelst groeiende economieën van Oost-Europa en is hard op weg om uit te groeien tot een nieuwe economische macht binnen de EU. Veel bedrijven trekken richting Polen en ook de toeristen beginnen Polen te ontdekken.

In de cursus Pools voor Beginners leer je meer over de volgende onderwerpen:

 • het voeren van gesprekken:
 • de familie;
 • grammatica;
 • eten en drinken;
 • tijden;
 • in de winkel;
 • in het restaurant;
 • het weer;
 • de dokter/apotheek/EHBO.

 

Cursus Pools voor Gevorderden

Heb je al kennis van de Poolse taal, maar wil je nog beter Pools leren spreken? Of heb je de cursus Pools voor Beginners afgerond en ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan is de cursus Pools voor Gevorderden een goede stap. Je vergroot jouw woordenschat en verbetert jouw uitspraak.

In de cursus Pools voor Gevorderden leer je onder andere meer over:

 • het openbaar vervoer;
 • de vakantie;
 • de dokter/apotheek/EHBO;
 • het gezin;
 • uitgaan;
 • grammatica;
 • feestdagen;
 • solliciteren;
 • werken in het buitenland;
 • sporten;
 • cultuur.

 

Pools leren voor Beginners + Gevorderden: combi

Misschien weet jij nu al dat je beide cursussen wilt volgen. Door je meteen in te schrijven voor de voordelige combicursus Pools voor Beginners + Gevorderden bespaar je tijd en geld. Met slechts 3 maanden extra rond jij de combinatiecursus in maar 15 maanden af. Dit komt door een overlap in beide cursussen.

De cursus Pools verhoogt niet alleen je vakantievreugde, maar kan ook zakelijk van pas komen. Pools leren was nog nooit zo gemakkelijk!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Pools, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Pools voor Beginners

De cursus is duidelijk, handige verwijzingen naar hoe het in het Nederlands zou klinken, handig audiomateriaal en de app Utalk is echt een meerwaarde.

10/10
Pools voor Beginners

De taal is op zich moeilijk maar alles word echt heel duidelijk uitgelegd. De dialogen en geluidsbestanden zijn zeer duidelijk . Huiswerk word ook snel verbeterd vind ik dus de cursus vind ik zeker ok

10/10
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

8/10
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

DIPLOMA

Diploma Pools

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Pools in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Pools, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Pools  

Schrijf je nú in voor de Cursus Pools en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Pools voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Pools voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Pools voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

De cursus is duidelijk, handige verwijzingen naar hoe het in het Nederlands zou klinken, handig audiomateriaal en de app Utalk is echt een meerwaarde.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!