Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 26 talen)

Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 26 talen)
vlag%20nederlands
Gratis proefles
Inschrijven
9x
36,60
of ineens
€329,00
ALGEMEEN

Nederlands als tweede taal? Volg dan de cursus Nederlands voor Anderstaligen

Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil je de taal wel beter leren spreken? Wil je snel over een uitgebreide woordenschat beschikken en de juiste uitspraak onder de knie krijgen? Dan helpt deze cursus voor anderstaligen je onmiddellijk op weg.

 
De cursus Nederlands voor Anderstaligen is ideaal voor mensen die het Nederlands al wat beheersen en hun kennis snel willen verbeteren. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. Je leert het Nederlands zoals je ooit je moedertaal leerde: stap voor stap.

 

26 talen

Nederlands voor Anderstaligen is beschikbaar voor 26 talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Farsi, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees en Zweeds.

 

Dagelijkse situaties

Met het praktische lesmateriaal heb je het Nederlands snel onder de knie. Je krijgt veel voorbeeldzinnen, invulopdrachten en uitspraakoefeningen. Door de slimme lesopbouw gaan je vaardigheden er snel op vooruit. Het gevarieerde lesmateriaal maakt de cursus afwisselend en uitdagend.

 
Na afloop van de cursus Nederlands voor Anderstaligen kun je je mannetje staan in de dagdagelijkse situaties. Je begrijpt en spreekt Nederlands en je kunt het bovendien behoorlijk lezen en schrijven.

PROGRAMMA

Studieprogramma Nederlands voor anderstaligen

De cursus bestaat uit:

1. Een cursusboek bestaande uit 43 lessen met praktische teksten over Belgische situaties. Geen moeilijke termen, veel voorbeeldzinnen. Volop invul- en antwoordoefeningen en woordvertalingen. Extra eenvoudig oefen je met de gatentoetsen: Je vult de ontbrekende woorden in de tekst aan. Alle teksten uit dit boek zijn ook te beluisteren op de 2 bijgeleverde cd's. Het boek is standaard voorzien van woordenlijsten in het Arabisch, Duits, Engels, Frans,  Spaans en Turks.

2. Woordenlijst in het Bulgaars, Chinees, Farsi, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Thai, Tsjechisch, Vietnamees of Zweeds. Deze woordenlijst staat ook op de cd-rom die je bij het pakket ontvangt. Wanneer je de cursus niet met behulp van een computer gaat volgen, kun je de gratis woordenlijst gebruiken.

3. CD-rom. Alle woorden en teksten uit het tekstboek, met illustraties en geluid staan op deze cd-rom voor de computer. Met aanklikbare vertaling in alle bovengenoemde talen. Perfecte aanvulling op het cursusboek. Maar ook zonder de computer is deze cursus prima te volgen.

4. Twee audio-CD's. Om af te spelen in je cd-speler thuis, in de auto of in een discman. Alle teksten uit het boek zijn hierop te beluisteren en na te spreken.

5. Oefeningen om je uitspraak te laten beoordelen.

6. Een huiswerkinstructie (voor zover mogelijk in je taal) waarin uitgelegd wordt hoe je het huiswerk kunt maken en opsturen naar je leraar.

Duizenden cursisten gingen je naar volle tevredenheid voor!

Je zult zien dat de cursus goed te volgen is en dat je Nederlands met sprongen vooruit gaat!

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Nederlands voor anderstaligen

Een Getuigschrift kun je aanvragen als je al je huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).  

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer thuis in jouw eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Compleet studiepakket!

De cursus bestaat uit digitale geluidsbestanden, een studiewijzer, een cursusmap met alle lessen (ook zeer geschikt als naslagwerk), oefeningen met antwoorden en woordenlijsten.


Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak.

De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone of mediaplayer.


Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

9 maanden bij een normaal tempo van 5 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. 

Studietijd

Per week moet je rekenen op 4 uur.  

 

Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.


Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.


Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Om de cursus Nederlands voor anderstaligen met succes te kunnen volgen is enige kennis van de Nederlandse taal gewenst.  

LESGELD

Lesgeld

Nederlands voor anderstaligen (vanuit 26 talen)
9x €36,60 of ineens €329,00
Inschrijven
Met hulp
9x 36,60
of ineens €329,00
Inschrijven

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als je werkgever voor je betaalt.

KMO-Portefeuille
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms tot 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan je werkgever.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • De grootste taalopleider
  • Spreek al in 3 maanden een taal
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!