Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Engels voor beginners + gevorderden

Engels voor beginners + gevorderden
vlag%20engels
Gratis proefles
Inschrijven
15x
17,50
of ineens
€262,00
5/5

Beoordeeld door 1 student(en)

ALGEMEEN

Wil jij de belangrijkste wereldtaal vlot spreken? Volg dan de cursus Engels

Een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten op een verre bestemming? Dat gebeurt meestal in het Engels. Met de cursus Engels krijg je de wereldtaal vlot onder de knie.

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Engels is dan ook met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld.

 

Televisieprogramma’s

Spreek je geen Engels? Met de cursus Engels pik je de taal snel op. Engels is gemakkelijker dan je denkt. We gebruiken in onze taal behoorlijk wat Engelse leenwoorden en met de vele Engelstalige televisieprogramma’s bouw je onbewust al een uitgebreide woordenschat op.

 

Spreken en luisteren

Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM maak je snel grote vorderingen. Het accent ligt daarbij op het spreken en begrijpen van de taal, eerder dan op de grammatica.

Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprek voeren. Over het weer bijvoorbeeld, want dat is voor veel Engelsen een favoriet gespreksonderwerp.

 

Kennis opfrissen

Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Engels? Of spreek je de taal wel, maar wil je je kennis terug opfrissen? Met de cursus Engels wordt de BBC al snel je favoriete zender.

PROGRAMMA

Studieprogramma Engels

Cursusprogramma Engels

De cursus Engels is de combinatie van de cursus Engels voor Beginners en de cursus Engels voor Gevorderden. In deze onderdelen komen de volgende onderwerpen aanbod:

 

Voor beginners

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

 

Voor gevorderden

Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat je vlot een gesprek voert en een boek of krantenartikel kan lezen.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

 

Cursus Engels beginners + gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor deze combiniatie combinatiecursus "beginners + gevorderden", is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

DIPLOMA

Diploma

Je kunt examen doen voor het NHA-instituutsdiploma. 

Een getuigschrift kun je aanvragen als je al je huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer thuis in jouw eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Wanneer je start met deze cursus, stelt jouw persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand.

Liever sneller of langzamer? Je bepaalt zelf je eigen tempo. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus Engels.

Studietijd

Per week moet je rekenen op 4 uur.

VOOROPLEIDING

Vooropleiding

Voor deze taalcursus Engels is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

MEDIAPLAYER

Mediaplayer

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestandenmediaplager

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Jouw persoonlijke docent kan je daarbij helpen. 

De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA studentenplaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone of mediaplayer. Tevens kun je met de mediaplayer jouw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

REVIEWS

Reviews

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

zeer interessant.

LESGELD
Engels voor beginners + gevorderden
meest gekozen Met hulp
15x 21,00
of ineens €315,00
Inschrijven
Zonder hulp
15x 17,50
of ineens €262,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • De grootste taalopleider
 • Spreek al in  3 maanden  een taal
Wij helpen je graag verder!

Engels voor beginners + gevorderden
5/5

zeer interessant.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!