Gratis brochure

Plaza

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt via deze pagina een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de button ‘Verstuur’. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ik krijg een foutmelding bij het inloggen

Noteer de foutmelding in onderstaand contactformulier en wij kijken dit zo spoedig mogelijk voor je na. Je ontvangt binnen maximaal 1 werkdag bericht van ons.
 

Ik zie alleen de proefles

Als je niet bent ingeschreven voor een opleiding is alleen de proefles beschikbaar ter inzage.

Wil je de hele opleiding inzien? Schrijf je dan in voor de opleiding. Wanneer je bent ingeschreven, dan worden alle lessen die naar jou verzonden zijn opengesteld op Plaza. 

Tot wanneer heb ik toegang tot mijn lesmateriaal in Plaza?

Ga naar www.nha.be/inloggen en log in. Klik hier op ‘Mijn opleidingen’ en klik vervolgens op de betreffende studie om onder ‘algemene studie instellingen’ te zien tot wanneer je gebruik kunt maken van Plaza.

Het lesmateriaal is niet beschikbaar

Nadat je je hebt ingeschreven, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je lesmateriaal beschikbaar is in Plaza.

Heb je gekozen voor een latere startdatum? Vanaf deze startdatum is het lesmateriaal online beschikbaar. Als het lesmateriaal in meerdere zendingen wordt verstuurd, dan wordt ook per zending het betreffende lesmateriaal opengesteld.

Is de startdatum verstreken en zie je nog steeds geen lesmateriaal online staan? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij gaan je verder helpen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe studie.
 


succes

 
 « Terug

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!