Snel en Blijvend Afslanken  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Snel en Blijvend Afslanken
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
74,70

of 


€249,00 €224,10
3.7/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Het perfecte figuur met de cursus Snel en Blijvend Afslanken

Wil je afslanken zonder het gevoel dat je aan het lijnen bent? Dat kan. De cursus Snel en Blijvend Afslanken leidt je stap voor stap naar de beste balans tussen voeding en beweging.


Hoe ontstaat overgewicht? Enkele mogelijke oorzaken zijn:

 • hormonale veranderingen;
 • de overgang;
 • langzame stofwisseling;
 • stoppen met roken;
 • verandering van leefpatroon.

 

Blijvend afvallen

“Wat je aan kilo's kwijtraakt tijdens een dieet, komt daarna toch weer terug.” Voedingsdeskundigen zijn kritisch: diëten hebben meestal alleen op korte termijn effect.

Bij de cursus Snel en Blijvend Afslanken raak je in de eerste weken overtollig gewicht kwijt. Effect op korte termijn, maar hoe hou je dat effect vast? Hoe verzeker je een blijvend effect?

De cursus Snel en Blijvend Afslanken garandeert een blijvend resultaat. Maar hoe? De cursus biedt inzicht in voeding, leefpatronen en in oorzaken van overtollig gewicht. De cursus biedt meer dan alleen een dieet.

Hou lichaamsgewicht onder controle met de Beter-Af-Methode

De cursus Snel en Blijvend Afslanken biedt een stap-voor-stapmethode. Die methode heet de ‘Beter-Af-Methode’. Kenmerk van de methode: blijf je eigen lichaamsgewicht de baas.

Leer je eetpatroon aanpassen, controleer je leefpatroon en krijg je lichaamsgewicht onder controle.

Uiteraard maken recepten deel uit van het cursusmateriaal.

Diëten of een optimale balans vinden

Waar gaat het om bij diëten? Twee weken lang sapjes van slablaadjes herkauwen en jezelf uithongeren? Dat is niet de essentie van de cursus Snel en Blijvend Afslanken. Bij deze cursus leer je de optimale balans te vinden tussen eetpatroon en leefwijze. Je lichaam in balans, je leven in balans. Zo werkt het.

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Snel en Blijvend Afslanken

Een leven zonder lijnen

Samen met jouw cursusleidster werk je aan een stralend uiterlijk. Al snel merk je resultaat. De eerste kilo's ben je binnen twee weken kwijt en je voelt je fitter. Na het volgen van de cursus Snel en Blijvend Afslanken weet je jouw ideale lichaamsgewicht vast te houden. Voedingsdeskundigen zijn niet positief over de vele snelle dieetkuren en de vele "wonderbaarlijke" afslankproducten. Als er al resultaat wordt geboekt, dan is dat maar van korte duur. De verloren kilo's komen er weer snel aan. Daarmee is niemand geholpen. Bovendien zijn deze kuren vaak peperduur.

Afslanken heeft alleen zin wanneer dit verantwoord gebeurt; op een natuurlijke manier met een blijvend resultaat. Dat je met de Beter-Af-Methode al in twee weken het eerste (blijvende) resultaat ziet, is natuurlijk meegenomen. Een heerlijk idee: nooit meer lijnen, geen dure kuren meer, maar gewoon lekker eten en gezond leven.

Gemakkelijk vol te houden

Jouw begeleidster geeft je per post of online persoonlijk advies. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bovendien heeft jouw begeleidster haar beroepsgeheim, dus je bent ervan verzekerd dat alle gegevens uiterst discreet behandeld worden. Het is overigens absoluut niet verplicht om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Thuis, op je gemak, neemt je de lessen door. Je leert hoe je jouw leef- en eetpatroon kunt aanpassen om controle over jouw lichaamsgewicht te krijgen. Heb je tijdens het volgen van de cursus vragen, dan kun je daarmee altijd bij jouw cursusleidster terecht. Met plezier zul je de komende weken jouw cursus doornemen. De vele nuttige tips en heerlijke recepten maken de cursus Snel en Blijvend Afslanken leuk om te volgen. Onze methode is gemakkelijk vol te houden doordat je er maar weinig voor hoeft te laten. Jouw motivatie groeit van week tot week. Zeker als je weet dat het resultaat blijvend is.

Beter-Af-Methode

De methode wordt de "Beter-Af-Methode" genoemd, omdat je voor altijd de baas wordt over jouw eigen lichaamsgewicht en lichaamsomvang. Het gaat er beter af, het blijft er beter af, dus je bent beter af. We krijgen dan ook veel enthousiaste reacties, zoals: "Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben!", "een luxe manier van afslanken!" en "Het is prima vol te houden!" Het zou toch prachtig zijn als je binnenkort ook zo'n reactie kunt geven?

Aarzel niet!

Begin vandaag en merk hoe leuk afslanken kan zijn!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Snel en Blijvend Afslanken, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Snel en Blijvend Afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

6/10
Snel en Blijvend Afslanken

Persoonlijkecursus. Hängt Van persoo zelf af hoe goed het gaat.

8/10
Snel en Blijvend Afslanken

interessante cursus. eenvoudig en duidelijk uitgelegd.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Snel en Blijvend Afslanken kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Snel en Blijvend Afslanken in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Snel en Blijvend Afslanken, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Snel en Blijvend Afslanken
3x €74,70
€249,00 of €224,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 74,70

€249,00 of €224,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

8/10

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!