Crypto Beleggen  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Crypto Beleggen
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
104,72

of 


€349,00 €314,10
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Stap de cryptowereld met vertrouwen in met de cursus Crypto Beleggen

Crypto beleggen, iedereen lijkt het er over te hebben. Investeren in cryptomunten kan in principe iedereen. Het is alleen ten zeerste aan te raden dat je weet waar je mee bezig bent alvorens je ermee start. Het gaat namelijk om geld dat je kunt verliezen.

Maar hoe begin je met investeren in cryptomunten? Wat betekent HODL toch? En hoe werkt die blockchain waar iedereen het over lijkt te hebben? Deze crypto cursus helpt je met je eerste stappen in de fascinerende wereld van crypto. Vol vertrouwen kun jij straks je (eerste) beleggingen doen.

 

Investeren in cryptomunten: waar begin je?

Het begon ooit allemaal met de inmiddels wereldberoemde Bitcoin. Overal ter wereld werd er gesproken en belegd in deze munt. Tegenwoordig is Bitcoin niet meer de enige cryptomunt waar je in kunt beleggen. Duizenden andere munten, ook wel altcoins genoemd, zijn inmiddels ten tonele verschenen.

Door al deze duizenden munten is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Want in welke cryptomunten kun je het beste investeren? Niet iedere munt is namelijk toekomstbestendig.

Maak niet langer beginnersfouten en sta sterker in de wereld van crypto. De cursus Crypto Beleggen gaat je hierbij helpen. Je gaat namelijk alles leren wat je moet weten over investeren in de ‘valuta van de toekomst’.

 

Jij trapt niet (meer) in de bekende valkuilen

Litecoin, pump and dump, daytrading… wanneer je je eerste stappen zet in de cryptowereld dan vliegen de termen je om de oren. En al die termen kunnen nogal intimiderend overkomen wanneer je nieuw bent in deze wereld. Ben je niet helemaal nieuw met beleggen in cryptomunten? Ook dan is het goed om precies te weten waar je mee bezig bent.

Of je nu helemaal nieuw bent met investeren in crypto, of dat je je eerste belegging(en) al hebt gemaakt, deze cursus Crypto Beleggen gaat je écht verder helpen.

Hoe betreed je veilig de cryptowereld? Welke munten zijn goede investeringen? En hoe voorkom je dat je in de bekende valkuilen trapt?

Wanneer je veilig wil investeren in crypto komt er ontzettend veel bij kijken. Van het kiezen van een broker tot het (ver)kopen van de munten op het juiste moment. Deze cursus Crypto Beleggen legt je op een gemakkelijke manier uit waar je op moet letten.

 

Een beter inzicht in de cryptomarkt

De cryptowereld is bijzonder fascinerend. En iedereen lijkt wel precies te weten waar hij het over heeft. Wanneer je deze crypto cursus hebt afgerond, dan weet ook jij precies waar je het over hebt. Jij kunt met iedereen meepraten en kijkt niet meer op van al die verschillende termen die worden gebruikt.

Investeren in Cardano? Of toch beter Ethereum? Hoe maak je de juiste keuze wanneer je munten wil kopen? En hoe weet je of een munt een risicovolle belegging is? Dit alles leer je in deze cursus.

Crypto Beleggen is lastig. Het juiste moment van kopen en verkopen is ontzettend moeilijk te bepalen. Toch zijn er manieren om hier beter inzicht op te krijgen. Wat die manieren zijn? Dat is één van de vele onderwerpen die in deze uitgebreide crypto cursus aan bod komen.

 

Vol vertrouwen investeren in crypto

De cryptomunt Cardano stijgt ineens sterk. Snel kopen of toch beter wachten? Crypto is onvoorspelbaar en dat weet jij als geen ander. Maar door jouw opgebouwde kennis over investeren in cryptomunten kun jij een weloverwogen beslissing nemen.

Je laat je niet (langer) leiden door emoties. Je leert de technieken en ontdekt de geheimen achter het beleggen in crypto. Jij laat je niet meer tegenhouden door verhalen over beginnersfouten en andere valkuilen. Want jij weet na het volgen van de cursus Crypto Beleggen precies hoe je behendig langs een valkuil navigeert. En ook de welbekende beginnersfouten weet jij uitstekend te vermijden.

 

Zelfverzekerd het crypto avontuur aangaan

De cryptowereld is een wereld vol avontuur. Bears, bulls en whales, je gaat ze allemaal tegenkomen. Maar vol vertrouwen ga jij dit avontuur aan. Jij bent met kennis en ervaring gewapend tegen alle gevaren die je tegenkomt. Vol vertrouwen kun jij na het volgen van de cursus Crypto Beleggen je (eerste) beleggingen maken.

Jij kunt mensen uitleggen hoe de blockchain werkt. Proof of work? Jij weet wat dit inhoudt! Investeren in NFT’s? Jij weet er alles van! Nog even en je roept heel hard ‘HODL’ mee met de rest.

De wereld van crypto staat wagenwijd open voor jou. En jij treedt na het volgen van deze cursus crypto  deze wereld vol vertrouwen tegemoet.

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Wil je je kansen spreiden? Heel slim! De beste manier van beleggen is om niet op één paard te wedden. Ga daarom niet alleen aan de slag met het beleggen in crypto, maar leer ook alles over beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en meer. Ontdek de methoden die professionele beleggers gebruiken en laat je geld voor jou werken.

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

In deze uitgebreide crypto cursus wordt veel aandacht besteed aan de verschillende termen die in de cryptowereld worden gebruikt. Alles wordt in een duidelijke en voor iedereen toegankelijke manier uitgelegd.

De volgende onderwerpen komen in deze cursus Crypto Beleggen aan bod:

 • Inleiding in het investeren in cryptomunten

Er wordt gestart met een duidelijke introductie in de wereld van crypto. Op een toegankelijke manier maak je kennis met de eerste belangrijke termen in de crypto wereld.

 

 • Beleggen in cryptomunten

Er zijn verschillende beleggingsvormen. Welke dat precies zijn? Dat leer je in deze les. Daarnaast alles over risico’s, rente, ROI, dividend en rendement.

 • Blockchain

Iedereen in de cryptowereld heeft het over de blockchain. Maar, zeker voor beginners in deze wereld, is dit een lastig te begrijpen term. Op een voor iedereen begrijpelijke manier leggen we je uit wat de blockchain precies is.

 

 • Crypto en tokens

Er wordt dieper ingegaan op verschillende crypto en tokens. Memecoins en stablecoins bijvoorbeeld. Je leert er alles over.

 

 • Beleggen in crypto

Meerdere lessen over investeren in cryptomunten en wat daar allemaal bij komt kijken. Van het kiezen van een broker tot de bear- en bullmarket. Maar ook alles over wallets, market cap en minen komen onder andere aan bod.

 

 • Aan de slag

Deze cursus Crypto Beleggen volg je niet voor niets. Jij wilt graag gaan investeren in cryptomunten. Na het volgen van de theorie uit de lessen ben jij hier helemaal klaar voor. Door jouw opgebouwde kennis kun je vol vertrouwen je (eerste) beleggingen doen. Je herkent pump en dump tactieken en laat je niet meer verrassen. Met behulp van deze crypto cursus heb jij ruim voldoende kennis om echt aan de slag te gaan.

Ben jij helemaal nieuw in de cryptowereld? Of heb je je eerste stappen al gezet? Waar je ook staat, deze cursus Crypto Beleggen gaat je verder helpen. Na het afronden van de cursus heb jij een beter inzicht in deze wereld. Je kunt meepraten met anderen over NFT’s, blockchain, daytrading en alles wat er nog meer komt kijken. En vol vertrouwen kun jij je (eerste) beleggingen in cryptomunten doen.

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Naast de bovengenoemde onderwerpen ga je in de combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • economische theorie
 • effectenbeurs
 • economische factoren
 • fundamentele aspecten
 • euronext
 • aandelen
 • beleggingsfondsen
 • rente
 • inflatie
 • valuta
 • opties, obligaties, futures en warrants
 • Elliott Wave-Principe
 • Japanse Candlesticks
 • DayTrading
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Crypto Beleggen kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om met jouw hobby bezig te zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Crypto Beleggen uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.


Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in België!

Wanneer je start met deze cursus Crypto Beleggen, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.


Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.


Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 
STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Crypto Beleggen staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

De combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Crypto Beleggen
3x €104,72
€349,00 of €314,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 104,72

€349,00 of €314,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!