Schoonheidsverzorging  

Nú: met GRATIS tablet
Schoonheidsverzorging
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
6x
46,50

of 


€279,00
4.3/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Word een specialist in schoonheid met de Schoonheidsverzorging opleiding

Je voelt je beter in je vel als je er goed uitziet. Met een stralend en verzorgd uiterlijk kun jij de wereld aan. Met een Schoonheidsverzorging opleiding zorg jij ervoor dat jij je elke dag goed voelt.

Als specialist in schoonheidsverzorging weet jij precies wat er nodig is voor een verzorgd uiterlijk. Niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen. Daarom ga je in de Schoonheidsverzorging opleiding aan de slag met onderwerpen als make-up, haarverzorging en lichaamsverzorging. Zo ontdek jij alle tips en tricks op elk gebied om er stralend uit te zien.

 

Een stralend uiterlijk voor iedereen

Ben jij graag met je uiterlijk bezig? Bekijk je regelmatig tutorials of volg je allerlei beauty influencers? Dan is de Schoonheidsverzorging opleiding perfect voor jou! Jij leert schoonheidsverzorging namelijk in de breedste zin van het woord.

Ook als jij hier nog niet regelmatig mee bezig bent maar wel wilt leren hoe je er goed verzorgd uit kunt zien, is deze Schoonheidsverzorging opleiding de juiste stap. Je hebt namelijk geen specifieke voorkennis nodig om te starten want de opleiding start bij de basis.

Met de vele tips en uitgebreide aanwijzingen til jij jouw kennis van schoonheidsverzorging naar een hoger niveau. Zo kun je altijd en ieder moment perfect voor de dag komen!

 

Voel je beter in je vel met de Opleiding Schoonheidsverzorging

Met de Schoonheidsverzorging opleiding leer jij alles wat je moet weten. Van de juiste huidverzorging tot lichaamsverzorging. Het uitgangspunt is dan ook dat jij met de juiste verzorging je beter in je vel gaat voelen. En dat je anderen hier ook bij kunt helpen.

Daarom leer jij met deze Schoonheidsverzorging opleiding over schoonheidsverzorging in de breedste zin van het woord. Van voorbereiding tot uitvoering, jij hebt straks alle vaardigheden onder de knie. Je weet welke producten en materialen je nodig hebt en hoe je te werk gaat in de praktijk.

Tijdens de Schoonheidsverzorging opleiding leer jij alles over de huid, het afweersysteem, de zintuigen en de anatomie van het lichaam. Zo ontdek je bijvoorbeeld ook hoe je te werk gaat bij een droge huid, acné of andere huidafwijkingen. Ook het aanbrengen van make-up en het toepassen van ontharingsmethodes komen uitgebreid aan bod.

Daarnaast leer jij welke massagetechnieken er zijn en hoe je ontspanning inzet bij de juiste verzorging van lichaam en geest.

 

Verbeter jouw zelfvertrouwen

Met een stralend en verzorgd uiterlijk voel jij je beter in je vel. En dat merk je ook aan jouw zelfvertrouwen. Jij gaat je verdiepen in alle aspecten van schoonheidsverzorging.

Na de opleiding Schoonheidsverzorging weet jij als geen ander hoe je dit zelfvertrouwen bij jezelf en anderen naar boven kunt halen. Je kent alle geheimen van een gezonde huid, prachtige aangebrachte make-up en het verzorgen van je haar.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Schoonheidsverzorging

Een gezond en stralend uiterlijk? Het kan echt! En daarvoor hoef je alleen maar te kiezen voor de Schoonheidsverzorging opleiding. Daarmee leer je vanuit huis de perfecte manier om je huid en haar te verzorgen. In deze opleiding ga jij aan de slag met onder andere de volgende onderwerpen:

 • Huid en afweersysteem
 • De zintuigen
 • Allergieën en aandoeningen van de huid
 • Huidverzorging
 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging en gezichtsmaskers
 • Anatomie van de hand en voet
 • Pathologie
 • Cosmetische hand- en voetverzorging
 • Basismanicure- & nagellaktechnieken
 • Productgebruik & kleurenleer
 • Massage
 • Gezichtsanalyse
 • Ontharingsmethoden
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Schoonheidsverzorging, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

5/5
Schoonheidsverzorging

Het is een super cursus! Ik weet al zoveel meer over de huid etc & ben er echt zo blij mee

4/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, Iets dat ik altijd heb willen doen en thuis kan leren. Heel tevreden dus iets aanpassen zou ik zeker niet aanraden op deze moment.

3/5
Schoonheidsverzorging

veel te makkelijk en basic, ik had verwacht dat er meer anatomie van de huid e.d. gingen inzitten. Ook vond ik het niet correct dat je nog eens moet betalen als je jou getuigschrift wil!!

5/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben heel tevreden over de curcus. Alles is heel erg duidelijk.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Schoonheidsverzorging af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Schoonheidsverzorging in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Schoonheidsverzorging, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Schoonheidsverzorging duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vooropleiding

Voor de cursus Schoonheidsverzorging heb je geen speciale vooropleiding nodig.
 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Schoonheidsverzorging
6x €46,50 of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 46,50
of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Het is een super cursus! Ik weet al zoveel meer over de huid etc & ben er echt zo blij mee

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!