Timemanagement  

Nú: met GRATIS tablet
Timemanagement
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
6x
38,20

of 


€229,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Tijd tekort? Neem regie over je tijd en volg de Time management opleiding

Meer taken van je to-do-list afvinken. Efficiënter zakendoen en sneller je werkzaamheden afronden. De beloning? Meer rust. En meer ruimte in je hoofd. In de cursus Timemanagement leer je hoe je meer rendement haalt uit de beschikbare tijd. Een dag heeft immers maar 24 uur.

De technologie schrijdt met rasse schreden voort en heeft ons van veel gemakken voorzien: stel je voor dat je het huis stofvrij wilt maken zonder stofzuiger.

Geleefd worden

Toch hebben we het drukker dan ooit. We voelen ons geleefd door onze agenda’s. Met afspraken en zaken die we zelf ingepland hebben.

Een vergadering overslaan dan maar? Het etentje met vrienden annuleren? Andere afspraken afzeggen? Maar dan missen we veel. We willen natuurlijk wél graag bijblijven.

Deadlines halen

Continu deadlines najagen en in alle projecten willen meedraaien: hoe moe word je daarvan? Helpt het als je altijd loopt? Eerlijk?

Het bedrijf, je team en je thuisfront zijn ook gebaat bij een fitte, opgewekte collega en partner. En als je alles meer onder controle hebt, dan ben je ook een stuk productiever.

Lifehacken

Timemanagement en lifehacking winnen aan populariteit. Dat heeft een reden: als je tijd doeltreffend beheert, bespaar je tijd én krijg je meer gedaan.

In de Time management opleiding krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld:

 • je tijd efficiënt(er) indeelt;
 • prioriteiten stelt;
 • de stroom aan e-mails en info soepeler wegwerkt. 

Je maakt kennis met veel meer tips rond het besparen van tijd en geld. Met alle tips ben je er bijna, maar nog niet helemaal. Er is iets wat nog belangrijker is dan handige tricks: je mindset.

Mindset?

Tijdens de cursus timemanagement werk je aan het optimaliseren van je mindset. Hoe word je weer de baas over jezelf? Hoe stuur je je eigen gedrag aan?

Tijd winnen

Krijg meer controle over je agenda en grijp de regie over je tijd met beide handen. Bespaar tijd en krijg meer rust met de cursus Timemanagement.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Timemanagement

Deze cursus Timemanagement is opgebouwd uit twaalf lessen:

 • In de eerste les gaan we in op de theorie van tijd en tijdsmanagement.
 • Les twee is gericht op persoonlijke instelling en zelfmanagement.
 • Les drie behandelt de afstemming tussen persoonlijke en organisatiedoelstellingen.
 • In les vier wordt een 'best practice' van een efficiënte bedrijfsstructuur belicht.
 • In de lessen 5 tot en met 8 worden specifieke onderwerpen behandeld als:
  - omgaan met e-mail gebruik;
  - correspondentie;
  - klassement;
  - vergaderen;
  - werkplanning;
  - To Do list;
  - prioriteiten stellen;
  - keuzes maken.
 • De lessen 9 tot en met 11 hebben betrekking op de inzet van werknemers en het mobiliteitsvraagstuk.
 • Tot slot werk je in les 12 een business case uit die van toepassing is op een fictief bedrijf.

Het wordt tijd voor jou om met de opleiding Timemanagement te starten. Je zult er jouw leven lang de vruchten van plukken!

DIPLOMA

Diploma Timemanagement

Bij NHA rond jij de cursus Timemanagement af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Timemanagement in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Timemanagement, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Timemanagement duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema bedrijfsstrategie. 
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Timemanagement
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 44,85
of €269,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
6x 38,20
of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!