ChatGPT  

Nú met GRATIS tablet
ChatGPT
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
116,35

of 


€349,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Word een meester in AI met de cursus ChatGPT

Verken de boeiende wereld van ChatGPT! Leer de kunst van het schrijven van doeltreffende prompts, ontdek hoe ChatGPT jouw werk kan optimaliseren en krijg inzicht in de oorsprong en toekomst van AI met de cursus ChatGPT.

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een geavanceerd taalmodel dat mensachtige interacties kan simuleren en diverse taken kan uitvoeren. Deze chatbot gaat verder dan het genereren van tekst; het kan ook codevoorbeelden produceren in verschillende programmeertalen.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van ChatGPT en verdiep je in de wereld van AI. Na het voltooien van de cursus ben je in staat om ChatGPT effectief in te zetten voor je werk. Je hebt een aanzienlijke voorsprong, omdat je weet hoe je ChatGPT optimaal kunt benutten. Een waardevol voordeel!

 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ChatGPT

Verken en begrijp de wereld van ChatGPT met deze cursus. Of je nu worstelt met het effectief aansturen van de AI-chatbot, teksten krijgt die niet helemaal aan je verwachtingen voldoen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de eindeloze mogelijkheden ervan, deze cursus ChatGPT is echt wat voor jou!

Of je nu een beginner bent die moeite heeft met de bediening van ChatGPT of een enthousiaste ontdekker die dieper wil gaan in de wereld van AI, deze cursus ChatGPT voorziet je in al deze aspecten. Ontdek, leer en beheers ChatGPT op jouw eigen tempo!

 

Effectief ChatGPT inzetten leer je met deze cursus

Ontdek de geheimen van ChatGPT en word een meester in AI met deze uitgebreide cursus ChatGPT. Het doel is om je de noodzakelijke kennis te verschaffen om de chatbot optimaal te benutten binnen jouw job. Of je nu een marketeer, programmeur of visionair bent, deze cursus stelt je in staat om ChatGPT te begrijpen, toe te passen en ethisch verantwoord te gebruiken.

Je gaat niet alleen in op de toepassingen van ChatGPT, zoals spraakgestuurde functionaliteiten en commerciële chatbots, maar ook op de uitdagingen en risico's die gepaard gaan met de ontwikkeling ervan. Daarnaast behandelt de cursus ChatGPT de achtergrond en technologie achter ChatGPT. In de praktijk leer je hoe je de chatbot effectief kunt inzetten, inclusief het formuleren van sterke prompts en het begrijpen van instellingen.

 

Word een veelgevraagde AI specialist

Na afronding van de cursus ChatGPT ben je een specialist die vaak geraadpleegd zal worden door collega's. Het management zal specifiek jouw advies zoeken bij het implementeren van AI en ChatGPT in de organisatie. Je bent niet langer iemand die slechts meedoet in gesprekken over AI; je bent iemand die daadwerkelijk weet hoe het werkt en deze kennis dagdagelijks toepast in je job.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus ChatGPT

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod in de ChatGPT cursus:

 • De achtergrond van ChatGPT
 • De technologie achter ChatGPT
 • Toepassingen van ChatGPT
 • Ontwikkeling van ChatGPT
 • Impact op de samenleving
 • De toekomst van ChatGPT
 • Ethiek
 • Heel veel praktische toepassingen en voorbeelden

 

Ontdek alle geheimen van ChatGPT met deze cursus

Na voltooiing van deze cursus ChatGPT ontpop jij je tot een virtuoos in de ChatGPT-wereld. Vol zelfvertrouwen stel je moeiteloos de ideale prompts samen en stuur je ChatGPT aan zonder enige moeite. Elke nuance van deze AI-chatbot wordt voor jou onthuld; je leert de diepste geheimen ervan. Vaarwel verwarrende en onduidelijke teksten, want met jouw verworven kennis en vaardigheden draait ChatGPT als een goed geoliede machine.

Maak je klaar om te schitteren met je nieuwe expertise en duik in de grenzeloze mogelijkheden van ChatGPT met deze cursus!

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus ChatGPT af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding ChatGPT in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding ChatGPT, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus ChatGPT staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema digitalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

ChatGPT
3x €116,35 of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 116,35
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!