Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Secundair Onderwijs: ASO

Wil je een erkend diploma ASO behalen, maar wil je niet opnieuw op de schoolbanken te zitten? Met NHA kun jij je thuis in jouw eigen tempo voorbereiden op de erkende examens. Van ASO Aardrijkskunde tot ASO Biologie.


Elke cursus van NHA uit het pakket Algemeen Secundair Onderwijs derde graad (3 ASO) is volledig op maat gemaakt en afgestemd op de leerinhouden (vakfiches) van de Examencommissie (voorheen Middenjury) van het Ministerie van Onderwijs en Vorming. In het ASO zijn er verschillende studierichtingen. Het programma voor elk van de studierichtingen van het ASO bestaat uit een vast bepaald aantal vakken waarvoor examen kan worden afgelegd. NHA biedt voor alle vermelde vakken van het ASO een geschikte cursus aan.

Cursussen ASO

Selecteer onderstaand het vak van jouw keuze:
Je kunt een vak ook volgen uit interesse voor het vakgebied of om jouw kennis op te frissen. Je hoeft dan geen examen af te leggen en kunt een NHA getuigschrift bekomen.

Wij helpen je graag verder!
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding  door vakdocenten
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Secundair Onderwijs

Elke cursus is volledig op maat gemaakt en afgestemd op het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap, de vroegere Middenjury. Als je de cursus gestudeerd hebt, ben je degelijk voorbereid op het examen.  Je leert niets te weinig maar ook niets te veel.

Leer in je eigen tempo. Een huiswerkdocent begeleidt je van de eerste les tot aan het examen. Met de volledige examengarantie van NHA ben je vanaf de allereerste les tot aan het moment dat je slaagt verzekerd van goede begeleiding.Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Voor een erkend diploma
  • In je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
  
Wij helpen je graag verder!
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!