Gratis brochure

Nieuws & Blog

NHA investeert in nieuwe opleidingen en biedt continu een luisterend oor. Nieuws over bestaande cursussen, opleidingen en andere actuele zaken vind je op deze pagina.

7 tips die jouw productiviteit meteen verhogen

Nieuws
Foto%20blog%20productiviteit

Heb jij stapels werk liggen, maar lukt het je niet om flink door te werken? Soms laat jouw productiviteit je in de steek. We hebben er allemaal wel eens last van. Met behulp van onderstaande 7 tips verhoog jij jouw productiviteit meteen!

Je productiviteit verhogen, dat klinkt leuk en aardig maar wat is de definitie van productiviteit eigenlijk? Productiviteit is de tijd die jij gebruikt om aan je doelen te werken. Dit kunnen bijvoorbeeld taken zijn die jij voor een bepaalde deadline moet afronden. Wanneer jij productiever wilt zijn betekent dit niet dat je harder gaat werken, het is namelijk de bedoeling dat je slimmer te werk gaat.

Lees verder »

Tien tips om je ambities te vinden en waar te maken

Nieuws
911330238

Ambities zijn het kruispunt tussen dromen en doen. Wat vind ik nou echt leuk om te doen? En wat wil ik bereiken in mijn leven? Dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen bij het achterhalen van je ambities. Maar een antwoord vinden op deze vragen is vaak geen makkelijke opgave. Nog moeilijker, is het om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid. In dit artikel geven wij je tien handige tips voor het vinden en waarmaken van je ambities.

Lees verder »

Nieuw logo voor NHA

Nieuws
nha%2Bis%2Bnha
Nieuw logo voor nha. Onlangs hebben we ons bekende logo met het blauwe pennetje vervangen door een nieuw modern logo met een rood afstudeerhoedje.

Het hoedje staat symbool voor de waardevolle diploma's die onze studenten via NHA kunnen behalen.

Dit logo wordt voortaan getoond in de digitale leeromgeving van onze tienduizenden cursisten / studenten. Ook is het logo te zien in de advertenties en in de reclamefolders.

Lees verder »

Erkende diploma's

Nieuws
leer_voor_erkend_diploma_1

Erkende diploma's

Een cursus van NHA volg je thuis in je eigen tempo. Je kunt via onze digitale leeromgeving huistaken insturen naar onze docent. Zo word je gedurende jouw studieperiode begeleid.
Je kunt een cursus volgen als hobby, om jouw algemene kennis te vergroten of om een beroep te gaan uitoefenen.
Je kunt een cursus afsluiten met een examen. Liever geen examen afleggen? Dan kun je een NHA getuigschrift behalen.

Lees verder »

Niet naar school en toch diploma

Nieuws
man%2Bstuderen_277x208

Niet naar school en toch diploma

Nooit eerder studeerden meer jongeren af via Examencommissie.

Steeds meer jongeren verlaten de middelbare school zonder diploma. De examencommissie biedt hen een tweede kans.
In 2014 behaalden bijna 1000 jongeren alsnog hun diploma. Een stijging van 40 procent tegenover vorig jaar.

Afstandsleren werkt!

Lees verder »
Laad meer nieuwsberichten
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!