Gratis brochure

Erkende diploma's

Nieuws

Erkende diploma's

Een cursus van NHA volg je thuis in je eigen tempo. Je kunt via onze digitale leeromgeving huistaken insturen naar onze docent. Zo word je gedurende jouw studieperiode begeleid.
Je kunt een cursus volgen als hobby, om jouw algemene kennis te vergroten of om een beroep te gaan uitoefenen.
Je kunt een cursus afsluiten met een examen. Liever geen examen afleggen? Dan kun je een NHA getuigschrift behalen.

leer_voor_erkend_diploma_1

Onlangs hebben we weer nieuwe cursussen ontwikkeld, die opleiden voor de officiële examens van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap:


Nadat je alle examens met succes hebt afgelegd, van de door jou gekozen richting, ontvang je van de Examencommissie van de Vlaamse gemeenschap het officieel erkend diploma secundair onderwijs.

Verder blijft natuurlijk onze cursus Bedrijfsbeheer ook een echte aanrader. Na het voltooien van deze cursus kun jij je inschrijven voor het examen van de Centrale Examencommissie van het Agentschap Ondernemen om het officieel erkend getuigschrift Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is verplicht te behalen als je een eigen zaak wenst op te starten.

Tevens bieden wij ook de cursus VCA basisveiligheid aan. Bij Training Solutions kun je examen afleggen voor het erkende diploma Basisveiligheid. Hiermee toon je aan over de juiste kennis te beschikken op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!