Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Webwinkel starten? Wat komt er kijken bij een webwinkel beginnen?

 Een webwinkel starten – geef jezelf op internet een vliegende start met de hulp van NHA Je eigen webwinkel beginnen. Van een webshop voor zelfgemaakte meubels tot een online bedrijf met personeel: waar begint je succes?

 

Voorbereiden en aan de slag gaan

Hoe begon Coolblue? En wie kwam op het idee voor Alibaba.com? Hoe succesvol is een website als hln.be die niets verkoopt aan websitebezoekers? Hoe begon Facebook? Het internet groeit dagelijks en steeds meer ondernemers ontdekken hoe ze online geld verdienen.

 

In de cursus Eigen webshop starten van NHA leer je van praktijkcases. Je leert bijzonder praktisch wat er komt kijken bij een webshop.

 

Een webwinkel starten: aan de slag

Hoe bouw je een website? Hoe maak je een kassa op internet? Hoe trek je klanten? Van diervoeding tot hoesjes voor mobiele telefoons: met de cursus Eigen Webshop Starten open je binnen een jaar de deuren van je virtuele winkel.

 

Handig voor jezelf en voor anderen

Hoeveel rekent een bedrijf als je vraagt een website voor je te bouwen? Met de cursussen Eigen Webshop Starten en Webdesign doe je het zelf. En dat is niet alleen handig voor je zelf: met kennis over websites kun je een webwinkel starten en bouw webshops voor anderen.

 

Je leert bijvoorbeeld:

 • Een webshop opzetten
 • Een webshop beheren
 • Domeinnaam hosten
 • Betaalmethoden
 • Statistieken bijhouden
 • Wettelijke vereisten aan een webshop

 

Binnen een jaar een webwinkel starten

Voor een winkel in een winkelcentrum zijn investeringen en vergunningen nodig. Een webwinkel starten doe je eenvoudiger en sneller. Vanaf de keukentafel bouw je een virtuele webshop. Alles wat je nodig hebt: een computer en een internetverbinding. Meer is er niet nodig.

 

Een webwinkel starten waarmee je producten verkoopt? Dat doet bol.com bijvoorbeeld. Maar je verkoopt net zo makkelijk diensten. Of je koppelt een webshop aan je nagelstudio, zodat mensen online een afspraak maken en na een behandeling verzorgingsproducten bestellen.

 

NHA helpt online ondernemers. Waarom? NHA weet dat de meest succesvolle ondernemingen klein begonnen. Facebook begon als een vriendenboek voor studenten op een campus.

 

Een webwinkel starten? Begin vandaag en schrijf je in voor de cursus Eigen Webshop Starten.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!