Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Secundaire scholen

Middelbare scholen: Brussel, Gent, Leuven of thuis. Vind tussen secundaire scholen de school die het beste bij je past.

Van BSO scholen tot KSO scholen: het doel is je schooldiploma halen. Het erkende diploma biedt toegang tot vervolgonderwijs en tot de beroepspraktijk.

 

Begin met het eindresultaat: vervolgonderwijs of de beroepspraktijk

Begin bij een keuze voor secundaire scholen met het doel. Beoog je zo snel mogelijk een baan: kijk dan eens bij BSO scholen en BSO cursussen.

 

Vormen de secundaire scholen alleen een tussenstap? Gaat het om toegang tot hogescholen België, een universitaire studie of nascholing? Secundair onderwijs waar je waarschijnlijk het beste je kwaliteiten ontplooit zijn het Algemeen Secundair Onderwijs (ASO), het Kunst Secundair Onderwijs (KSO) en het Technisch Secundair Onderwijs (TSO).

 

Inventariseer de randvoorwaarden

Hoeveel tijd heb je? Wanneer heb je tijd? Wanneer wil je het diploma op zak hebben? Vragen die secundaire scholen niet voor je beantwoorden, maar die wel van belang zijn.

 

NHA bepaalt je randvoorwaarden niet. Dat doe je zelf. Maar NHA maakt studeren zo eenvoudig mogelijk. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Ben je er klaar voor: dan doe je examen.

 

In Brussel, Leuven, Gent: overal zijn secundaire scholen. NHA brengt de school bij je thuis. Studeren in een hangmat of aan de keukentafel, studeer conform je persoonlijke voorkeur.

 

Bekijk het volledige aanbod aan secundair onderwijs van NHA Opleidingen.

 

Verder studeren

Na je opleiding aan een van de secundaire scholen in België verder studeren? NHA biedt beroepsopleidingen aan in verschillende vakgebieden. Maar ook voor een hobbycursus of taalcursus ben je bij NHA aan het juiste adres.

 

Keuze gemaakt, tijd voor actie

Je doel helder voor ogen en alle randvoorwaarden bepaald? Dan is het tijd voor actie. Maak een actieplan en formuleer je acties Smart: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Het resultaat? Binnenkort feliciteren we je met je diploma.

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding  door vakdocenten
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!