Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Opleiding Frans – kies voor de taal van Frankrijk

 Wijn bestellen in het Frans op een terrasje op de Champs-Élysées? Of gewoon je bso of aso Frans halen?

 

Secundair onderwijs: opleiding Frans

Frans in het secundair onderwijs. Je hebt bijna je school afgerond. Alleen Frans nog. Met een voldoende voor Frans heb je het diploma op zak. Wat doe je? Volg dan de cursussen BSO Frans of ASO Frans.

 

Zie je jezelf al op een pleintje in Parijs jeu de boules spelen? Of petanque in Grasse? Prachtig. Ook wanneer het gaat om het diploma secundair onderwijs zorgt NHA  ervoor dat de opleidingen Frans aansluiten op de exameneisen. Zo loodst NHA je zo efficiënt mogelijk door het secundair onderwijs.

 

Frans in België

Frankrijk is een land waarmee Vlamingen handel drijven. Frankrijk staat bovenaan de lijst met meest gekozen vakantiebestemmingen. Frans is een van de belangrijkste talen van ons land (en van Europa).

 

Wat je reden ook is om Frans onder de knie te krijgen: NHA Opleidingen helpt je. Je studeert in je eigen tempo en waar je maar wilt. Kies je voor een van de cursussen van NHA dan krijg je het lesmateriaal van de opleiding Frans thuisgestuurd. Je kunt direct aan de slag. Behoefte aan feedback? Werk inleveren? Vakbekwame docenten staan tot je beschikking.

 

Op zoek naar een opleiding Frans? Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA Opleidingen:

 

En vergroot je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met de cursus

 

 Opleiding Frans: je woordenschat vergroten en kennismaken met alledaagse situaties.

Deze opleiding Frans is praktisch van aard. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik. Beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de opleiding Frans voor beginners. Heb je al enige kennis van de Franse taal, kies dan voor de opleiding Frans voor gevorderden. De Franse taal leren is eenvoudiger dan je denkt.


De opleiding Frans duurt ongeveer een jaar als je er wekelijks vier uur voor uittrekt.

 


Secundair onderwijs: opleiding Frans voor BSO of ASO

Heb je bijna je school afgerond en hoef je enkel nog een voldoende te behalen voor Frans? Volg dan de opleidingen BSO Frans of ASO Frans.
Met het deelcertificaat ASO Frans, leren we jou de taalvaardigheden lezen, spreken, schrijven en luisteren te beheersen. Zo raak je optimaal voorbereid op je vervolgopleiding.

Het deelcertificaat BSO Frans leert jou de spreekvaardigheid van het Frans direct toe te passen in de praktijk. We leren je de weg vragen, gesprekken te voeren, boodschappen te doen, je mening te geven.

 

  

Opleiding Zakelijke Correspondentie Frans: een uitstekende opleiding Frans gericht op taalvaardigheid

Veel contacten tussen bedrijven verlopen schriftelijk. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van offertes, het bevestigen van telefonische afspraken of het schrijven van een wervende tekst. Een foutloos geschreven tekst in het Frans getuigt van professionaliteit en schept vertrouwen. Met de opleiding Zakelijke Correspondentie Frans leren we je om je uitstekend in de Franse taal uit te drukken.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Spreek al in  3 maanden  een taal
  • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!