Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Frans leren spreken – kies voor een van de cursussen van NHA Opleidingen

Foutloos meezingen met Franse chansons van Jacques Brel of een vergadering in het Frans bijwonen en goed meedoen? Leer Frans spreken in je eigen tempo.

 

Frans leren spreken

Frans is een van de belangrijkste talen van ons land (en van Europa). Frankrijk is een van de meest gekozen vakantiebestemmingen. De weg naar een hotel vragen? Franstalige klanten te woord staan?

 

In een handomdraai een presentatie in Parijs geven? De effectiviteit van businessmeetings vergroten doordat je Franstalige partners en klanten in het Frans te woord staat?

 

In ongeveer een jaar tijd leer je Frans spreken. Je studeert in je eigen tempo: waar en wanneer je wilt. Of je in je luie hangmat ligt of op een camping bij Bordeaux naast een barbecue zit. NHA maakt leren zo eenvoudig mogelijk. De cursus rond je in een jaar af als je circa 4 uur per week studeert.

 

Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA Opleidingen:

 

En vergroot je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met de cursus

 

Cursus Frans: Van je woordenschat vergroten tot kennismaken met alledaagse situaties.

Wil je Frans leren spreken? Wil je in het Quartier Latin op een terrasje Le Figaro lezen en de kelner in het Frans vragen om de lunchkaart? Volg de cursus Frans

 

De cursus Frans is praktisch van aard. De nadruk ligt bij deze cursus op actief en praktisch taalgebruik. Uiteraard komt grammatica aan bod, maar de nadruk ligt op een correcte uitspraak komen. Beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de beginnerscursus. Heb je al enige kennis van de Franse taal, kies dan voor de gevorderdencursus. De Franse taal leren is eenvoudiger dan je denkt.

 

Secundair onderwijs: Frans leren spreken voor BSO of ASO

Bijna je school afgerond en heb je alleen nog een voldoende nodig voor Frans? Volg dan de cursussen BSO Frans of ASO Frans.
Met het deelcertificaat ASO Frans, leren we jou de taalvaardigheden lezen, spreken, schrijven en luisteren te beheersen. Zo raak je optimaal voorbereid op je vervolgstudie.

 

Het deelcertificaat BSO Frans leert jou de spreekvaardigheid van het Frans direct toe te passen in de praktijk. We leren je de weg vragen, gesprekken te voeren, boodschappen te doen, je mening te geven.

 

 

Zakelijke Correspondentie Frans

Veel contacten tussen bedrijven verlopen schriftelijk. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van offertes, het bevestigen van telefonische afspraken of het schrijven van een wervende tekst. Een foutloos geschreven tekst in het Frans getuigt van professionaliteit en schept vertrouwen. Met de cursus Zakelijke Correspondentie Frans leren we je om je uitstekend in de Franse taal uit te drukken.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Spreek al in  3 maanden  een taal
  • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!