Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Een eenmanszaak oprichten – neem de toekomst in eigen hand met de hulp van NHA Opleidingen

Een eenmanszaak starten. Van een webshop vanuit huis uitgroeien tot een internationaal bedrijf met personeel: hoe verzeker je succes?

 

Voorbereiden en aan de slag gaan

Wanneer besloot Henry Ford dat hij auto's wilde verkopen en wanneer rolde de eerste Ford de fabriek uit? Wat deed Françoise Chombar voor ze aan het hoofd stond van een van de grootste autochipfabrikanten ter wereld? Grote ondernemingen beginnen met een klein idee.

 

Een eenmanszaak oprichten: boekhouding en belasting

Als bedrijf, ook als eenmanszaak, heb je belastingvoordelen. Zo betaal je, anders dan particuliere consumenten, geen btw. Maar hoe werkt dat? En welke verplichtingen heb je als je een bedrijf begint? Volg de cursus Bedrijfsbeheer of de cursus Boekhouden.  Zo weet je wat je te wachten staat en ben je goed voorbereid.

 

Een eenmanszaak? beginnen bij een ondernemersnummer

Wat doen ondernemers als eerste als ze een eenmanszaak oprichten? Een ondernemingsnummer aanvragen bij het ondernemingsloket. Dat verplicht de Federale Overheid. Het ondernemingsloket verschaft het ondernemingsnummer als je beschikt over basiskennis bedrijfsbeheer. Met de cursus bedrijfsbeheer van NHA Opleidingen behaal je het diploma waarmee je het ondernemingsnummer aanvraagt en je bedrijfskennis aantoont. 

 

Een eenmanszaak oprichten is meer dan een nummer

Een eenmanszaak oprichten is meer dan een ondernemingsnummer aanvragen. Een webshop, een bloemenzaak, van een hobby als fotograaf je beroep maken: NHA ondersteunt ondernemers. Waarom? NHA weet dat de meest succesvolle ondernemingen ooit begonnen vanuit een garage of een zolderkamer.

 

Van belasting tot boekhouding en van marketing tot websites bouwen: NHA Opleidingen helpt je op weg. Met een van de Start je eigen zaak cursussen van NHA leer je alles wat er nodig is. Een eenmanszaak oprichten vanuit huis of elders: met NHA breng je een onderneming een stap dichterbij.

 

Wil je salesvaardigheden verbeteren? Wil je effectiever communiceren? Weten wat kenmerken zijn van een succesvol businessplan? Bekijk dan een van onze managementcursussen.  

 

Een eenmanszaak starten? Begin direct en schrijf je meteen in voor een van de ondernemende cursussen van NHA Opleidingen, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!