Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Een bedrijf starten – dat vraagt lef, NHA biedt kennis en ondersteuning

Je eigen bedrijf opstarten. Van een webshop vanuit huis tot een multinationaal bedrijf: hoe verzeker je succes? En hoe zorg je ervoor dat de start van een bedrijf niet resulteert in tranen?

 

Voorbereiden en aan de slag gaan

Hoe begon Curt Bossuyt bij biljartballenproducent Saluc? Waarom begon I-Movix met de productie van slowmotioncamera's in Bergen? Wanneer besloten Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne dat computers de toekomst hadden?

 

Grote ondernemingen beginnen met een klein idee. Daarna is een bedrijf starten de volgende logische stap.

 

In de Eigen Bedrijf Starten opleidingen van NHA leer je van praktijkcases. Je koppelt theorie aan voorbeelden uit de praktijk en leert de verhalen achter bedrijven kennen. Handig bij een bedrijf starten.

 

Een eigen bedrijf starten: boekhouding en belasting

Als bedrijf, ook als eenmanszaak, heb je belastingvoordelen. Zo betaal je, anders dan particuliere consumenten, geen btw. Maar hoe werkt dat? En welke verplichtingen heb je als je een bedrijf begint? Volg de cursus Bedrijfsbeheer of de cursus Boekhouden. Zo kom je goed beslagen te ijs.

 

Een eigen bedrijf starten al in zes maanden

Met de Start je eigen zaak van NHA, kun je al in zes maanden tijd alles leren wat er nodig is. Een eigen bedrijf starten vanuit huis of elders een onderneming beginnen breng je zo een stap dichterbij.

 

Een bedrijf oprichten: haal een attest diploma bedrijfsbeheer

Vraag je een ondernemingsnummer aan bij het ondernemersloket en heb je een diploma bedrijfsbeheer nodig? Volg de cursus Bedrijfsbeheer en haal het attest.

 

Een webshop, een kapperszaak, van een hobby als sieraden ontwerpen je beroep maken: NHA ondersteunt ondernemers. Waarom? NHA weet dat de meest succesvolle ondernemingen ooit begonnen vanuit een garage of een zolderkamer.

 

 

Een eigen bedrijf starten? Begin direct en schrijf je meteen in voor een van de ondernemende cursussen van NHA, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid.

 

Een bedrijf starten betekent een eerste stap zetten op een reis waarvan je de eindbestemming nog niet kent. Gebruik je intuïtie en je verstand. Zet door en wees flexibel. Neem risico's en vermijd ze waar mogelijk. Een eigen bedrijf starten begint met een idee.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!