Gratis brochure

 

Met een intensieve cursus Frans op korte tijd de taal beheersen

Voor je werk of voor vakantie enkele weken een intensieve cursus Frans volgen? Met de taalcursussen van NHA is het mogelijk.

 

Moet je binnenkort Frans spreken op een vergadering met je Franse zakenpartners? Of vertrek je over enkele maanden naar de Côte d’Azur en wil je de taal van je vakantiebestemming beheersen? Een intensieve cursus Frans is de oplossing.  Er zijn veel talencentra die zo’n opleiding aanbieden, waarvan er sommige verbonden zijn aan een universiteit. Verschillende instellingen bieden een intensieve cursus Frans in Brussel aan. Het is ook mogelijk om een intensieve cursus Frans in Gent te volgen. Maar het kan ook veel eenvoudiger, zonder je te moeten verplaatsen naar Brussel of Gent. Blijf lekker thuis en volg een intensieve cursus Frans bij NHA.

Alle taalcursussen >

 

Een intensieve taalcursus Frans bij NHA

Schrijf je in voor een taalcursus Frans bij NHA en je krijgt enkele dagen later het studiepakket in je bus. Bij de meeste taalcursussen is de leerstof ook online beschikbaar. Je studeert in je eigen tempo. Als je 4 lessen per maand studeert, doe je er een jaar over. Wil je er een echte spoedcursus van maken en heb je tijd voor 40 lessen per maand, dan ben je klaar na ruim een maand. Jijzelf bepaalt hoe snel je je door de leerstof worstelt. Studeren doe je wanneer je er tijd voor hebt; je bent niet gebonden aan lestijden. Je leert Frans in je woonkamer bij de haard, op het strand, in je hotelkamer of waar dan ook. 

 

Goede begeleiding bij een intensieve cursus Frans

Als je moeilijkheden hebt met de leerstof, kun je steeds bij je persoonlijke NHA-docent terecht. Je docent verbetert je huiswerk, kent een cijfer toe en geeft je advies. Je bent dus niet aan je lot overgelaten tijdens je spoedcursus Frans.

Op de digitale leeromgeving Plaza vind je de leerstof online terug, dien je je werk in en zie je de feedback van je docent. Heel interessant is de mogelijkheid om contact te leggen met je studiegenoten. Zo kun je je samen met anderen door de cursus worstelen.

Heb je gemiddeld een voldoende behaald, dan ontvang je een NHA-getuigschrift. Elke cursist mag (maar moet niet) na de cursus deelnemen aan een digitaal examen. Je behaalt een NHA-instituutsdiploma als je slaagt voor dit examen. 

 

Praktijkgericht Frans leren met moderne hulpmiddelen

De klemtoon ligt steeds op het spreken en begrijpen van het Frans. Zo weinig mogelijk saaie grammatica, maar actief luisteren naar Franse teksten en zelf Frans spreken. Een gratis mediaplayer met geluidsbestanden helpt je met de correcte uitspraak van Franse woorden.

NHA biedt je een intensieve cursus Frans voor beginners of gevorderden aan.  Vraag 15 dagen gratis een cursus aan op proef en maak kennis met de hoogstaande taalopleidingen van NHA.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over de cursus Frans bij NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!