Gratis brochure

Tijd voor feest! NHA verwelkomt haar 500ste vakdocent

Mis onze tijdelijke feestkorting niet! 

 

Hoera, het is tijd voor feest! We hebben namelijk onze 500ste vakdocent mogen verwelkomen bij NHA. Dat betekent dat we nu 500 actieve vakdocenten aan ons hebben verbonden. Zij helpen jou verder met je cursus of opleiding. Deze mijlpaal vieren we graag met jou met een speciale feestkorting!  
 

 

Ontvang tijdelijk 15% feestkorting! 

Wil jij ook starten met een NHA-cursus of -opleiding? Grijp nú je kans en schrijf je in
met tijdelijk 15% feestkorting op het lesgeld, geldig op ons volledige aanbod. Zo start je extra voordelig
met je nieuwe cursus. Deze actie loopt nog t/m zondag 3 maart. Wees er dus snel bij! 

Je hebt nog:
 

 

De korting wordt automatisch toegepast tijdens het inschrijfproces. Je kunt je dus heel
eenvoudig inschrijven voor de cursus van jouw keuze en je profiteert direct van de feestkorting!
  

Vind jouw thuiscursus »

 
 

 

"De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job."

Tine de Coninck (25) volgde de opleiding Kinderpsychologie:
"Ik vond de cursus zéér interessant, echt heel leerrijk! Ik heb veel bijgeleerd, en dat was mijn doel om deze cursus te volgen: meer bagage voor mezelf creëren om de kinderen in mijn klas zo nog beter te kunnen begrijpen en begeleiden.

Ik heb het gevoel dat ik nu al steviger in mijn schoenen sta om de kinderen in mijn klas te begeleiden. De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job.”

"Na het schrijven van een verhaal ben ik altijd enthousiast"

Chris Huybrechts (41) volgt de cursus Korte Verhalen Schrijven:
"Ik koos deze opleiding omdat ik al heel lang dacht om een cursus schrijven te volgen. Tijdens corona heb ik veel gelezen en na het lezen van de boeken van Dirk Bracke bedacht ik plots: dit wil ik ook kunnen! Ik vond deze opleiding die ik thuis kon volgen en zo kreeg mijn wens een vaste vorm.

Ik moet me er toe aanzetten om te starten, maar eens ik begonnen ben, geeft het me zo'n voldoening! Na het schrijven van een verhaal ben ik altijd enthousiast en vertel het aan iedereen die het horen wil.”

 

Nog meer cadeaus! 

Schrijf je je in voor een thuiscursus bij NHA, dan ontvang je naast onze feestkorting ook nog een gratis welkomstcadeau! Kies nu voor een gratis tablet of € 25,- extra korting op jouw inschrijving. Studeren was nog nooit zo voordelig!

 
 

Hoe werkt studeren bij NHA? 

Met een thuiscursus van NHA kun je studeren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Onze ervaren vakdocenten begeleiden je tijdens jouw opleiding. Je staat er dus nooit alleen voor! 

Of je nu kiest voor een beroepsopleiding, een leuke hobbycursus of een taalcursus, met meer dan 400 opleidingen vind je altijd iets dat bij jou past.

Twijfel je nog? Vraag dan een gratis proefles aan! 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!