Gratis brochure

Voordelig Back2School!

Back2School saai? Echt niet! Niets is zo plezant als nieuwe vaardigheden leren. Vaardigheden die je kunt inzetten voor je job of je hobby. Leren tekenen bijvoorbeeld. Of schrijven. Twee manieren om je eigen werelden te creëren. Geheel naar jouw wensen.

Of droom jij ervan om apps te ontwikkelen? Je eigen Candy Crush bijvoorbeeld? Jouw apps in de App Store en mensen wereldwijd die het downloaden? Wat je droom ook is, nu is de tijd om hem waar te maken.

 

Start extra voordeling met je studie! Tijdelijk 15% korting op het lesgeld 

Scroll snel verder en ontdek jouw kortingscode

 

 

 

Studeren in je eigen tijd én tempo

Terug de schoolbanken in met avondschool, daar zit niet iedereen op te wachten. Wil je toch in jezelf investeren en nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Dan is een thuisstudie ideaal voor jou!

Bij NHA kun je namelijk in je eigen tijd en in je eigen tempo studeren. Maar je kunt ook zelf bepalen waar je studeert. Onderuit gezakt in je zetel bijvoorbeeld. Of in de bibliotheek. Waar jij je het meest op je gemak voelt.

 

Studeer waar en wanneer je wilt

 

Wil je nog even genieten van de heerlijke zonnestralen buiten? Ook dat kan gewoon wanneer je kiest voor een thuisstudie. Je hoeft je namelijk niet aan verplichte lesdagen of tijden te houden. Jij studeert wanneer het jou uitkomt. Dus pak je studiespullen en wandel de zonnestralen tegemoet. Studeren kan ook gewoon in je achtertuin of in het park met een verkoelend drankje.

 

Bepaal je eigen studietempo

We benoemden het zojuist al even. Studeren bij NHA doe je in je eigen tempo. Heb jij moeite met bepaalde delen in je lesstof? Lukt het maar niet om die ene formule onder de knie te krijgen? Geen zorgen en neem je tijd.

Er is geen docent die je haastig door de lesstof meeneemt. En nog voor je de lesstof begrijpt al aan het volgende hoofdstuk begint. Jij gaat pas verder met je lessen wanneer jij er klaar voor bent. Dé ideale manier van studeren!

 

 

Gedegen begeleiding door vakbekwame docenten

Er is dan wel geen docent die je haastig door de lesstof meeneemt. Je hebt wel degelijk een docent tot je beschikking bij een thuisstudie van NHA. Jouw docent is zeer ervaren in het vakgebied en kan je helpen met al je vragen.

Stel je vragen online en krijg snel antwoord. Je bent niet één van velen in een klaslokaal die de aandacht moet weten te krijgen van de docent. Bij een thuisstudie kent jouw docent je leerdoelen en helpt je met je lesstof.

Bij je docent kun je altijd terecht en hij of zij doet er alles aan om jouw studie succesvol te laten verlopen. Samen gaan jullie ervoor. Leer van de tips en feedback van je docent en zie hoe snel je vooruitgang boekt door deze persoonlijke begeleiding.

 

Bij NHA sta jij op de eerste plek.

Samen met je docent ga jij je studie tot een succes maken

 

Tijdelijk extra voordelig studeren

Weet jij al wat jouw droom job is? Apps ontwikkelen? Verhalen schrijven? Beroepsfotograaf? Of toch Schoonheidsspecialiste? Of iets heel anders?

Bij NHA vind je talloze thuisstudies in ieder vakgebied. Van hobby tot beroepsgericht. Bekijk ons ruime aanbod en vind de perfecte studie voor jou.

En tijdelijk krijg je op alle thuisstudies van NHA 15% korting! Dus wees er snel bij en profiteer van dit mooie aanbod.

Jouw droom job ligt binnen handbereik. Kies een van de vele studies en ga direct aan de slag.

 

Ontvang tijdelijk 15% korting op het lesgeld van alle cursussen met de code:

BACK2SCHOOL2022

 

 

Populaire studies

--------------------------------------------

Creatieve cursussen

---------------------------------------------

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!