De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Cursus Thai

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Thai.

ALGEMEEN

Gemakkelijker dan u denkt
Het Thai is een toontaal. Dit betekent dat een woord, door het in een verschillende toonhoogte uit te spreken, ook een andere betekenis krijgt. Dit is voor veel westerlingen even wennen, maar daarentegen is de grammatica van het Thai betrekkelijk eenvoudig in vergelijking met die van veel Europese talen. NHA maakt gebruik van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. U leert de Thaise taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Zo kunt u het Thai net zo gemakkelijk leren als elke andere taal. U hebt geen speciale vooropleiding nodig en al na een aantal lessen kunt u uw eerste gesprekken in het Thai voeren.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Thai worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Thailand tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

PROGRAMMA

Levend Thai voor beginners
Op dit moment is Thailand voor Belgen het populairste vakantieland in Azië (als we Turkije niet meerekenen). Dit is niet zo vreemd, want Thailand is een adembenemend mooi land dat ontzettend veel te bieden heeft. Uitgestrekte jungle, prachtige tropische eilanden, mystieke tempels en de altijd bruisende metropool Bangkok maken een verblijf in dit land onvergetelijk. Voeg hier de verfijnde keuken en vriendelijke, gastvrije bevolking aan toe en u weet waarom het land zo populair is! Thailand wordt niet voor niets het "land van de glimlach" genoemd!
De Thaise bevolking is uitermate trots op haar land, haar koningshuis en de nationale taal: het Thai. Met het leren van deze prachtige oosterse taal openbaart zich de leef- en denkwereld van uw Thaise gastheren, vrienden en collega's. Er zal een nieuwe wereld voor u open gaan en u zult met een andere, intensere blik kijken naar het prachtige Thailand en haar rijke cultuur. Wanneer u in staat bent om gesprekken te voeren in alledaags Thai zult u bovendien nog gastvrijer ontvangen worden door de vriendelijke bevolking.

Levend Thai voor gevorderden
U heeft de cursus Levend Thai voor beginners afgerond of uw basiskennis Thai is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Thai voor gevorderden verbetert en perfectioneert u uw taalgebruik. Tevens worden uw woordenschat en idioom flink uitgebreid, zodat uiteindelijk geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Levend Thai voor beginners + gevorderden: combi
Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De cursus Levend Thai levert een prima beheersing op van de alledaagse Thaise taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. De cursus Thai verhoogt niet alleen uw vakantievreugde, maar kan ook bijzonder goed van pas komen wanneer u zaken doet in Thailand.

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Thai.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Thai in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Mevr. Kester-Kotsan.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Thai volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken
Voor deze cursus Thai heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Beginners:
Voor de cursus Thai is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Gevorderden:
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Thai voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Thai voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Thai voor beginners + gevorderden €314
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.