De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Sagrada Familia Spanje

Cursus Spaans

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Helder lesmateriaal.
  • Incl. mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Spaans.

ALGEMEEN

Spaans leren is makkelijker dan u denkt
De Spaanse taal lijkt moeilijk omdat er weinig herkenbare klanken inzitten voor ons. Toch zult u merken dat dit bijzonder meevalt, duizenden gingen u voor...met succes. Door middel van het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is de Spaanse taal net zo gemakkelijk te leren als iedere andere taal. De taalcursus Spaans is bedoeld om u zo snel mogelijk het Spaans vlot te leren spreken en te verstaan. Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk gemeden, wat de cursus zeer levendig maakt. Al na een aantal lessen kunt u gesprekken in het Spaans voeren. De taalcursus is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige taalcursus Spaans worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Spanje tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Studieprogramma Spaans

Cursus Spaans voor beginners

Cursus spaans met gratis mediaplayer"Una cerveza por favor?" Spaans is de tweede wereldtaal. Na Engels is Spaans de meest gesproken taal ter wereld. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken maar bijvoorbeeld ook in Zuid- en Midden-Amerika. Veel Belgische bedrijven doen zaken met Spaanssprekende landen. En Spanje is natuurlijk het vakantieland bij uitstek. Met de cursus Spaans kunt u al na enkele lessen een biertje bestellen:  "Una cerveza por favor".

Cursus Spaans voor gevorderden

U heeft de cursus Levend Spaans voor beginners afgerond of uw basiskennis Spaans is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Spaans voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Bovendien vergroot u uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Cursus Spaans voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Levend Spaans levert een prima beheersing op van de alledaagse Spaanse taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Spaans.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Spaans in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Dhr. N. Medina Velazquez
Dhr. S. Mertens

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Spaans volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur cursus Spaans

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus Spaans voor beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd

Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken

Voor deze cursus Spaans heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Spaans voor beginners:

Voor de cursus Spaans is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Spaans voor gevorderden:

Deze taalcursus Spaans is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Spaans voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Spaans voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Spaans voor beginners + gevorderden €314
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.