De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Moskou

Cursus Russisch

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Russisch

ALGEMEEN

Russisch leren is makkelijker dan u denktOp het eerste gehoor en het eerste gezicht lijkt de Russische taal vrij moeilijk. Toch kunt u deze taal eenvoudig, zonder enige voorkennis, onder de knie krijgen. Al in de eerste les gaat u oefenen met het Cyrillische schrift. Zowel drukletters als schriftletters worden geoefend, omdat deze van elkaar verschillen. De uitspraak van deze veelgesproken taal leert u gemakkelijk en stap voor stap met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. Na het volgen van deze NHA-cursus kunt u zich prima redden in deze boeiende taal, op vakantie of tijdens uw werk!

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Russisch worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Rusland tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Cursus Russisch

Cursus Russisch voor beginners

De Russische taal is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Sinds het communisme in Oost-Europa is weggevallen, heeft de handel met dit reusachtige land grootse vormen aangenomen. De meeste Russen beheersen zelf alleen de Russische taal. Daarom is het heel prettig om Russisch te leren wanneer u dit land bezoekt.

Met de kennis die u opdoet in deze speciaal voor schriftelijk onderwijs ontwikkelde cursus kunt u zich perfect redden in Rusland, maar ook in een groot aantal andere staten van de vroegere Sovjet-Unie. Europa en Azië tellen honderden miljoenen mensen die Russisch spreken!

Cursus Russisch voor gevorderden

U heeft de cursus Levend Russisch voor beginners afgerond of uw basiskennis Russisch is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Russisch voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Bovendien vergroot u uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Cursus Russisch voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Levend Russisch levert een prima beheersing op van de alledaagse Russische taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Russisch.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Russisch in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Mevr. O. Titova

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Russisch volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd

Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken

Voor deze cursus Russisch heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Cursus Russisch voor beginners:

Voor de cursus Russisch is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Russisch voor gevorderden:

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.
 

Lesgeld

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Russisch voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Russisch voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Russisch voor beginners + gevorderden €315
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.