De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Cursus Italiaans

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Helder lesmateriaal.
  • Incl. mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Italiaans

ALGEMEEN

Italiaans leren is makkelijker dan u denkt
De Italiaanse taal lijkt erg moeilijk. Dit komt omdat we vinden dat Italianen zo snel praten en doordat de taal niet lijkt op de onze. Toch is Italiaans gemakkelijker dan u denkt. NHA maakt gebruik van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Zo kunt u Italiaans net zo snel en gemakkelijk leren als elke andere taal. U heeft geen speciale vooropleiding nodig. De thuisstudie Italiaans is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige taalcursus Italiaans worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Italië tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Studieprogramma cursus Italiaans

Cursus Italiaans voor beginners

Gratis Mediaplayer bij cursus italiaans"Buongiorno!" betekent goedendag. Dit en nog veel meer kunt u straks zeggen als u een bezoek brengt aan het zonnige Italië. Een bezoek aan Italië is natuurlijk pas echt aantrekkelijk als u de taal spreekt. U leert daardoor de Italianen beter kennen, waardoor interessante contacten gelegd kunnen worden. De cursus Italiaans voor beginners maakt u wegwijs in deze levendige taal. Arrivederci... (tot ziens).

Cursus Italiaans voor gevorderden

U heeft de cursus Italiaans voor beginners afgerond of uw basiskennis Italiaans is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de taalcursus Italiaans voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren. Bovendien vergroot u uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Cursus Italiaans voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus Italiaans beginners + gevorderden samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus Italiaans voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De taalcursus Italiaans levert een prima beheersing op van de alledaagse Italiaanse taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Italiaans bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

DIPLOMA

Diploma Italiaans

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Italiaans.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Italiaans in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de thuisstudie Italiaans goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding Italiaans

Dhr. S. Lambrechts.

Direct contact met studiegenoten Italiaans

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de taalcursus Italiaans volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de taalcursus Italiaans voor beginners, als de cursus Italiaans voor gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: cursus Italiaans voor beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus Italiaans.

Studietijd

Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken

Voor deze cursus Italiaans heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Cursus Italiaans voor beginners:

Voor de taalcursus Italiaans is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Cursus Italiaans voor Gevorderden:

Deze taalcursus Italiaans is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Italiaans voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Italiaans voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Italiaans voor beginners + gevorderden €314
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.