De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Cursus Frans

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Fins
  • Niet geslaagd? lesgeld terug!

ALGEMEEN

Eenvoudig Frans leren
Wilt u Frans leren als beginner? Of uw Frans verbeteren? De beheersing van de Franse taal is een meerwaarde voor elke Vlaming. Zowel op uw werk als in uw vrije tijd wordt u regelmatig met onze anderstalige landgenoten geconfronteerd. Maak dit historisch gegeven tot uw voordeel en vergeet de saaie vervoegingen en andere grammaticatrauma's. Dankzij ons beproefde E.L.S. kunt u ook op een toegankelijke manier kennismaken met de rijke taal van onze zuiderburen! Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk vermeden. U heeft er dus geen speciale vooropleiding voor nodig. De taalcursus Frans is ook zeer aan te raden voor mensen die hun talenkennis weer wat willen opfrissen.

In deze levendige cursus Frans worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Frankrijk tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Studieprogramma Cursus Frans

Gratis mediaplayer bij de cursus Frans

Cursus Frans voor beginners

"Leven als een god in Frankrijk". Een veel gebruikte uitdrukking en volledig terecht. Denk maar eens aan de overheerlijke Franse wijnen, de vele soorten kaas en het uitbundige leven. Frankrijk is een fantastisch land. U kunt er nog ouderwets genieten. Start vandaag nog met de cursus Frans want Frankrijk wordt pas echt interessant als u de taal beheerst. U kunt dan contact leggen met de mensen daar en meegenieten van hun gastvrijheid. U kunt moeiteloos de weg naar uw hotel vragen en zonder blozen uw bestelling opgeven in één van de vele sfeervolle Franse restaurants. U gaat Frankrijk van de andere kant zien. Uw verblijf wordt aantrekkelijker als u de taal spreekt. (Bon voyage...)

Cursus Frans voor gevorderden

U heeft de cursus Frans voor beginners afgerond of uw basiskennis Frans is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten! NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de taalcursus Frans voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Bovendien vergroot u uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Cursus Frans voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus Frans beginners + gevorderden samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de taalcursus Frans voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De thuisstudie Frans levert een prima beheersing op van de alledaagse Franse taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Frans bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

Diploma Frans

 

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Frans.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete taalcursus Frans in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de thuisstudie Frans goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding Frans

Mevr. E. Devlaeminck
Dhr. S. Mertens


Direct contact met studiegenoten Frans

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Frans volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de taalcursus Frans voor beginners, als de cursus Frans voor gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken
Voor deze cursus Frans heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail


 

VOOROPLEIDING

Cursus Frans voor beginners:

Voor deze taalcursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Cursus Frans voor gevorderden:

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Frans voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Frans voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Frans voor beginners + gevorderden €314
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.