De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

London Bridge

cursus Engels

 • Voor beginners en gevorderden.
 • Studiebegeleiding door vakdocent.
 • Duidelijk lesmateriaal.
 • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
 • Leer eenvoudig Engels

ALGEMEEN

De belangrijkste wereldtaal vlot spreken? Volg de cursus Engels.

Een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten tijdens een vakantie naar een verre bestemming? Dan is Engels veelal de voertaal. Met de cursus Engels krijg je de wereldtaal vlot onder de knie.

 

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Engels is met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld, ook al is Spaans eveneens een zeer invloedrijke wereldtaal.

Televisieprogramma's
Spreek je geen Engels? Met de cursus Engels pak je de taal snel op. De Engelse taal is makkelijker dan je denkt. De Nederlandse taal zit al vol Engelse leenwoorden en met de vele Engelstalige programma's op televisie bouw je onbewust al een aardige woordenschat op.

Spreken en luisteren
Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM maak je snel grote sprongen voorwaarts. Het accent ligt niet op de grammatica, maar je leert vooral Engels spreken en verstaan.

Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Al na een paar lessen voer je een eenvoudig gesprekje. Praten over het weer bijvoorbeeld, dat is voor veel Engelsen het favoriete gespreksonderwerp.

Kennis opfrissen
Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Engels? Of spreek je de taal wel, maar wil je jouw kennis weer opfrissen? Met de cursus Engels is de BBC al snel je favoriete zender.

Studieprogramma Engels


Gratis mediaplayer bij cursus engelsCursusprogramma Engels

De cursus Engels is de combinatie van de cursus Engels voor Beginners en de cursus Engels voor Gevorderden. In deze onderdelen komen de volgende onderwerpen aanbod:

 

Voor beginners

 • Het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?)
 • Winkelen
 • Familie
 • Bij de apotheek
 • Eten en drinken
 • Uitgaan

 

Voor gevorderden
Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat je vlot een gesprek voert en een boek of krantenartikel kan lezen.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het parlement
 • Vrije tijd
 • Het reisbureau
 • Het restaurant
 • In het hotel
 • Het openbaar vervoer

 

Cursus Engels beginners + gevorderden: combi
Als je meteen inschrijft voor deze combiniatie combinatiecursus "beginners + gevorderden", is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Diploma Engels

Je kunt examen doen voor het NHA-instituutsdiploma. Dat is natuurlijk niet verplicht.

Een getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5/10 of hoger).

ZO STUDEER JE

Studeer in jouw eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus Engels in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

 

Persoonlijke begeleiding via internet

Als je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou graag begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

 

Cursusleiding:

Mevr. P. van der Kreeft

 

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra interessant.

STUDIEDUUR

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand.

Liever sneller of langzamer? Je bepaalt zelf jouw eigen tempo.
Je kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

 

Studietijd:

Per les moet je rekenen op 3 tot 5 uur.

 

Leerboeken:

Voor deze cursus Engels heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

 

Ringband:

Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

 


De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.

Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms tot 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.


Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Cursus Engels

Voor deze taalcursus Engels is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Engels voor beginners + gevorderden €315
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.