De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

London Bridge

cursus Engels

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Engels

ALGEMEEN

Engels leren is makkelijker dan u denkt
De Engelse taal is gemakkelijker dan u denkt. Eigenlijk hebben we er dagelijks mee te maken. Onze eigen taal bevat veel Engelse woorden en u ziet veel Engelstalige programma's op TV. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM heeft u de taal snel onder de knie. De nadruk ligt op het zo snel mogelijk spreken en verstaan van het Engels en minder op lastige grammatica. Al na een aantal lessen kunt u een behoorlijk gesprek voeren. Met deze thuisstudie Engels merkt u al snel resultaat. De cursus Engels is óók bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Engels worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Engeland tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Studieprogramma Engels


Cursus voor beginners

Gratis mediaplayer bij cursus engelsRuim eenderde van de wereld spreekt Engels. De Engelse taal is een wereldtaal. Het is de meest gesproken taal bij internationale contacten en daarmee de belangrijkste taal ter wereld. Een cursus Engels komt dus altijd van pas.

Cursus Engels voor gevorderden

U heeft de cursus Engels voor beginners afgerond of uw basiskennis Engels is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de thuisstudie Engels voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Cursus Engels voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De thuisstudie Engels levert een prima beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Engels bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend zal een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde vergroten.

Diploma Engels

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Engels.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete thuisstudie Engels in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding Engels

Mevr. P. van der Kreeft.

Direct contact met studiegenoten Engels

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Engels volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus Engels voor beginners, als de cursus Engels voor gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus Engels.

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken
Voor deze thuisstudie Engels heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms tot 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Engels voor beginners

Voor deze taalcursus Engels is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Engels voor gevorderden

Deze cursus Engels is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Engels voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Engels voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Engels voor beginners + gevorderden €314
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.