De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Cursus Duits

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Duits

cursus duits

Gratis mediaplayer bij cursus engels 
"Guten Tag. Wie geht's?" De Duitse taal is voor ons erg belangrijk. Een cursus Duits is dus handig voor iedereen. Waarom eigenlijk? 

  • Duitsland, ons buurland, is een belangrijke handelspartner voor België.
  • We horen de Duitse taal op televisie en bij een bezoek aan Duitsland, Oostenrijk of  Zwitserland
  • Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn ideale vakantiebestemmingen die een rijke variatie aan cultuur, natuur en ontspanning (waaronder wintersport) bieden.

Duits leren is gemakkelijker dan u denkt

Met de cursus Duits leert u de Duitse taal op een eenvoudige en praktische wijze. Al snel leert u gesprekken in het Duits te voeren, de Duitse taal te verstaan, kranten en tijdschriften in het Duits te lezen en Duitse radio- en televisie-uitzendingen te volgen.
Tijdens de cursus Duits van de NHA leggen we u de grammatica eenvoudige en duidelijk uit, en vergroten we uw spreek- en luistervaardigheid . Laat u verrassen door de snelheid waarmee u de Duitse taal onder de knie krijgt. De cursus Duits is ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Duits worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Duitsland tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

PROGRAMMA

Duits voor beginners
Tijdens de cursus Duits voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

* Het voeren van dagelijkse gesprekken
* Grammatica
* In het postkantoor
* Het weer
* Winkelen

Duits voor gevorderden
U heeft de cursus Levend Duits voor beginners afgerond of uw basiskennis Duits is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. De NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Duits voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Tijdens de cursus Duits voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

* Op de camping
* In het hotel
* Grammatica
* Het openbaar vervoer
* De stad Berlijn
* Carnaval in Keulen

Duits voor beginners + gevorderden: combi
Als u meteen inschrijft voor de cursus Duits "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

 


 

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Duits.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO studeert u de cursus Duits

Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Duits in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Mevr. I. Soors.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Duits volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.
  

Studietijd
Per week moet u rekenen op 4 uur.
 

Leerboeken
Voor deze cursus Duits heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.
  

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms tot 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Cursus Duits voor beginners

Voor deze taalcursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Cursus Duits voor gevorderden

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Duits voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Duits voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Duits voor beginners + gevorderden €315
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.