De mening van...

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

china

Cursus Chinees

  • Voor beginners of gevorderden.
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Duidelijk lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden
  • Leer eenvoudig Chinees

ALGEMEEN

Chinees leren is makkelijker dan u denkt.
China is een reusachtig land waar een groot aantal verschillende dialecten gesproken wordt. Als toerist of zakenreiziger hoeft u gelukkig niet al deze talen en dialecten te kennen. Iedereen die in China naar school gaat leert het Mandarijn-Chinees, de taal uit de omgeving van Beijing (Peking), die geldt als de algemene standaard. Als u Mandarijn spreekt, kunt u zich vrijwel overal in China verstaanbaar maken.

U gaat in deze cursus aan de slag met het Mandarijn-Chinees. Het Chinees is een toontaal: door een woord op een andere toon uit te spreken, krijgt het ook een andere betekenis. Om het eenvoudiger te maken, maken we in deze cursus gebruik van het "pinyin". Pinyin is een standaard-hulpmiddel om het Chinees te schrijven met ons eigen alfabet. U zult al snel in staat zijn om uw eerste gesprekjes in het Chinees te voeren. Verder leren we u ook een aantal belangrijke karakters, zodat u in staat bent om bijvoorbeeld belangrijke borden en aanduidingen te lezen.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Chinees worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in China tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden                        
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vindt u digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone of mediaplayer. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen!

Eenvoudig Chinees leren

Cursus Chinees voor beginners

chinees leren inclusief mediaplayerChina, het land waar bijna een kwart van de wereldbevolking woont, wordt de supermacht van de komende jaren. Economisch zit het immense land in een stroomversnelling. Ook op toeristisch gebied is er in China ontzettend veel te zien, zodat steeds meer mensen afreizen naar dit reusachtige land terwijl ook steeds meer Chinezen een reis naar Europa maken. Chinees leren wordt dus steeds belangrijker en interessanter. Wilt u deze "wereldtaal van de toekomst" leren spreken en zo een voorsprong nemen op anderen? Kies dan voor deze gloednieuwe cursus Chinees van NHA.

Cursus Chinees voor gevorderden

U heeft de cursus Levend Chinees voor beginners afgerond of uw basiskennis Chinees is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten. NHA biedt u dan de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Chinees voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, nog een probleem voor u is.

Cursus Chinees voor beginners + gevorderden: combi

Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De cursus Levend Chinees levert een prima beheersing op van het alledaagse Mandarijn-Chinees. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. De cursus Chinees verhoogt niet alleen uw vakantievreugde maar is ook zakelijk een absolute verrijking!

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Chinees.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U

Studeer thuis in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Chinees in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Dhr. Jun Liu.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Chinees volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd

Per week moet u rekenen op 4 uur.

Leerboeken

Voor deze cursus Chinees heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap

Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms tot 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan uw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Chinees voor beginners:

Voor de cursus Chinees is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Chinees voor gevorderden:

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Chinees voor beginners €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Chinees voor gevorderden €241
of 12 x €20.10
€188
of 12 x €15.70
Chinees voor beginners + gevorderden €315
of 15 x €21.00
€262
of 15 x €17.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.