ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Mening taalcursisten

W. Haegeman uit Poperinge, Spaans

"Hiermee wil ik graag een compliment maken aan de NHA voor de wijze waarop de cursus Spaans, die door mij met succes is afgerond, is samengesteld. Ook als je niet zo'n hoge schoolopleiding hebt genoten is de cursus goed en duidelijk te volgen. De geleerde onderwerpen blijven goed "hangen" en na enkele lessen is een eenvoudig gesprekje meteen al mogelijk. De cursus is levendig: interessante onderwerpen aangevuld met allerlei veel voorkomende vakantie-situaties. Een Spaanstalige zal het altijd zichtbaar waarderen als je kennis van de taal hebt. Bovendien is het mogelijk kennis van bepaalde onderwerpen weer op te zoeken, door te nemen en te herhalen. Er wordt degelijk schriftelijk les gegeven bij de NHA. Een unieke samenstelling van de lessen die je niet gauw elders zal ervaren. Met de aangename persoonlijke begeleiding van de lerares en de zeer ruime tijd die je voor de schriftelijke cursus hebt, is het al met al een nuttige periode van serieus maar ook ontspannen studeren."

Ga naar cursus Spaans


W. Boonen uit Brugge, Frans

Volgt cursus frans"Al langere tijd wilde ik Frans gaan leren, maar door mijn drukke baan zag ik er nooit een kans toe. Tot mijn oog viel op jullie folder van de NHA. Nooit bij stil gestaan dat je gewoon thuis, in je eigen tempo Frans kunt leren spreken en schrijven. Dankzij jullie stap-voor-stap manier en de uitvoerige CD's maak ik snel vorderingen. Ik vind het hartstikke leuk om te doen en van mijn kennissen krijg ik erg goede reacties. Merci beaucoup!"

Ga naar cursus Frans


L. van Weezel uit Gent, Japans 

volgt cursus japans"De laagste lesgelden van België stond op jullie internet-pagina. Nadat ik de cursus Japans had vergeleken met andere aanbieders, was het inderdaad ook mijn conclusie. Inschrijven dus maar. Verbaasd was ik vervolgens over het fantastische cursuspakket. Helder, overzichtelijk, bijzonder professioneel en compleet. Ik moest er wel enthousiast van worden en ben er mee aan de slag gegaan. Over mijn verdere vorderingen hou ik jullie op de hoogte."

Ga naar cursus Japans


T. Swinkels uit Lanaken, Egyptisch

volgt cursus egyptisch"In mijn straat woont een Egyptisch echtpaar. Onze kinderen spelen met hun kinderen en zo hebben we elkaar leren kennen. Hun Nederlands is echter nog redelijk gebrekkig, dus leek het me een goed idee om Egyptisch via de NHA te gaan leren. De cursus die jullie als zelfstudiepakket leveren is vanuit het Engels. Toen ik eraan begon dacht ik even dat dit een drempel zou zijn, maar in de praktijk werkt dit uitstekend. Mijn basiskennis van het Engels blijkt voldoende te zijn om de cursus Egyptisch goed te kunnen volgen. Sterker nog: door ook met de Engelse taal bezig te zijn, vijzel ik die kennis ook nog eens op. Twee vliegen in één klap kun je wel zeggen."

Ga naar cursus Egyptisch


P. Denhaen, Zottegem, Noors

"Ik vond jullie unieke leermethode gewoon super. Horen, begrijpen en spreken. Na enkele maanden kon ik me al prima verstaanbaar maken in het Noors. Dankzij het beluisteren van de uitspraak-voorbeelden heb ik de uitspraak goed onder de knie gekregen. Tijdens mijn laatste reis naar Noorwegen kreeg ik volop complimenten van Noorse vrienden. Ik ben blij, dat ik vorig jaar de knoop heb doorgehakt, om deze cursus bij jullie te gaan volgen. Hier houd ik mijn leven lang plezier aan over."  

Ga naar cursus Noors


T. Koningh, Mechelen, Hindi

"Al jaren was ik van plan om Hindi te gaan leren, maar de tijd ontbrak me om naar een avondschool te gaan. Toen ik jullie advertentie zag, vond ik de oplossing. Thuis een taal leren, in mijn eigen tempo, als ik tijd heb. Met een paar uurtjes per week oefenen zag ik al snel vorderingen. Ik begon het steeds leuker te vinden en ondanks mijn beperkte vooropleiding ging het me bijzonder goed af. Tijdens mijn werk en mijn vakanties in India merk ik nu pas echt, dat een taal je leven in alle opzichten kan verrijken."   

Ga naar cursus Hindi


O. De Steen, Tongeren  

"Als talenliefhebber schrijf ik elk jaar in voor een nieuwe taal. Ik vind het fantastisch om kennis van talen op te doen. Onlangs heb ik voor het eerst gekozen voor een NHA taalcursus. Ik wil u vertellen dat ik de leermethode bijzonder praktisch en plezierig vind. Geen moeilijk gedoe, geen zware grammatica, maar functioneel en effectief de taal leren begrijpen en spreken. En dat is wat ik zocht. Als ik verder de prijs van jullie cursus vergelijk met die van andere instituten, staat mijn keuze voor de toekomst vast. Compliment!" 

Ga naar taalcursussen