ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Inclusief vertaalcomputer en discman!

 

6 functies in 1 apparaat:

1. Vertaalcomputer
Fantastisch hulpmiddel bij veel taalcursussen en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Turks, Portugees, Pools, Zweeds, Roemeens, Indonesisch en Nederlands. Zit de taal van uw cursus er niet bij, dan doet u natuurlijk evengoed uw voordeel met deze handzame vertaalcomputer (12 cm x 8 cm) tijdens eventuele vakanties in deze prachtige landen.

2. Wereldklok en wekfunctie
Op ieder moment van de dag kunt u zien hoe laat het op dat moment is in meer dan 40 wereldsteden als Londen, Parijs, Moskou, Hongkong, Sydney, New York, Honolulu enzovoort. Zo belt u in het buitenland nooit meer iemand uit bed!

3. Agenda met alarm-herinnering
Plaats uw werk- en privé-afspraken in deze personal-organiser. Door de dag en tijd van iedere afspraak te koppelen aan de alarmfunctie wordt u altijd tijdig op uw planning geattendeerd. Bij elke afspraak heeft u ook nog eens de ruimte om een uitgebreide toelichting te vermelden.

4. Calculator
Een ingewikkelde rekensom even tussendoor maken kan voortaan extra snel als u de calculatorfunctie van deze mini-computer raadpleegt. Nooit meer zoeken naar een rekenmachine. Altijd het gewenste resultaat.

5. Adressen en telefoonnummers
De uitgebreide telefoonklapper functie bestaat uit een zakelijk en een privé gedeelte. Hierdoor heeft u altijd al uw telefoonnummers, faxnummers en adressen binnen handbereik. Eenvoudig en snel op te roepen dankzij de handige navigatie. Tevens kunt u gegevens invoeren in de beveiligde zone die uitsluitend met uw eigen wachtwoord te benaderen is.

6. Games
Voor de belangrijke ontspanning tussendoor bevat deze organiser 3 games: fruitautomaat 777 game, Snake game en Hangman game. Altijd lekker om even te relaxen met een spelletje bij de hand.