ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 96 klanten

Pré-Master MBA

  • Opleiding op master-niveau.
  • 15 studiepunten ( 2 MBA modules).
  • 6 maanden studieduur.
  • Begeleiding door onze vakdocent.
  • Contact met medestudenten via plaza.

ALGEMEEN

Globalisering, versnelde technologische innovaties en voortdurende verschuiving van concurrentiekrachten, maken dat bedrijven steeds alerter en adequater dienen te anticiperen op veranderingen in de markt. Om concurrentievoordeel en dus succes in de markt van uw organisatie te borgen is het kritisch beoordelen van de huidige strategiëen en het doorontwikkelen daarvan noodzakelijk. Dat vraagt om hoog opgeleide, ambitieuze managers die in staat zijn om procesoverstijgend richting te geven aan de bedrijfsvoering van een organisatie.

Overweegt u de MBA-opleiding General Management te volgen, maar heeft u op dit moment niet de tijd om een tweejarige opleiding te volgen? Dan is de Pré-Master MBA van NHA een opleiding die uitstekend bij u past! De Pré-Master is namelijk een ideale opstap naar de volledige MBA-opleiding General Management. U leert alles over besluitvorming, conflicthantering en leiding geven. Als u reeds manager bent of een managementfunctie ambieert, komen deze competenties goed van pas!

Wat is de Pré-Master MBA?
In de Pré-Master doorloopt u twee modules die u volledig naar willekeur samenstelt op basis van de acht theoretische modules uit de volledige MBA-opleiding General Management. De Pré-Master MBA is waardevol als zelfstandige managementopleiding, maar tevens een ideale opstap naar de volledige MBA-opleiding General Management.

PROGRAMMA

De Pré-Master bestaat uit 2 modules (van de acht modules) uit het volledige Mastertraject MBA General Management. U kunt twee MBA-modules kiezen uit de volgende zeer gevarieerde MBA-modules:

¨ Strategic Management 7,5 EC/studiepunten
¨ Human Resource Management 7,5 EC/studiepunten
¨ Business Ethics 7,5 EC/studiepunten
¨ Business Economics 7,5 EC/studiepunten
¨ Operations Management 7,5 EC/studiepunten
¨ Research Methods 7,5 EC/studiepunten
¨ Marketing Management 7,5 EC/studiepunten
¨ Accounting and Finance 7,5 EC/studiepunten


Totaal aantal studiepunten 2 MBA-modules: 15 EC/studiepunten

Iedere module is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met uw vakdocent en oefenopgaven. In korte tijd doet u op hoog niveau kennis op.

Noteer bij inschrijving de twee gekozen modules in het vak "opmerkingen" in het inschrijfformulier.

DIPLOMA

Iedere module uit de Pré-Master MBA wordt afgesloten met een toetscase. Na positieve afronding van beide modules, ontvangt u het NHA certificaat van de Pré-Master MBA.

ZO STUDEERT U

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, via internet naar uw vakdocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. U kan dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

6 maanden bedraagt de studieduur van de Pré-Master MBA. Daarbij gaan we uit van een gemiddeld studietempo. U mag uw eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding goed te combineren met een drukke baan of uw hobby's.

Studeren bij NHA betekent veel vrijheid, uitstekende service en een ontspannen opleiding door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktijgerichte lesmateriaal.

U kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kunt u bij ons met uw opleiding beginnen. U hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verliest u geen tijd en kunt u direct van start.

Leerboeken
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde literatuur, lesstof, toegang tot het NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

De voordeligste opleider van België!
De opleidingen van NHA zijn gegarandeerd de voordeligste van België. Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen en geen collegegeld meer te betalen.Vergelijk gerust het lesgeld met dat van andere opleidingsinstituten, dan ziet u dat u bij NHA elk jaar veel geld bespaart.

De Vlaamse overheid betaalt 30% of 40% van het lesgeld, als uw werkgever voor u betaalt.
Aangezien NHA een erkende opleider is, vergoedt de overheid middels de kmo-portefeuille soms 30% tot 40% van het lesgeld aan uw werkgever (afhankelijk van de grootte van de onderneming).

Vragen?
Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail.

VOOROPLEIDING

Voor de Pré-Master MBA is geen specifieke vooropleiding vereist. De literatuur en de docentcontacten zijn in het Engels, dus u dient de Engelse taal te beheersen. De studiewijzers zijn  zowel in de Nederlandse als Engelse taal beschikbaar.

Vervolg
Iedere module maakt deel uit van de MBA-Masteropleiding General Management. Na het succesvol afronden van deze Pré-Master kunt u er dus voor kiezen om in te stromen in de volledige Masteropleiding en kunt u deze sneller doorlopen.

LESGELD

cursus Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Pré-Master MBA €1194
of 6 x €199.00
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.