ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Mening hobbycursisten

 

L. Deneve uit Averbode, Tekenen en Schilderen

Tekenen en schilderen volgen"Een schriftelijke thuis-cursus Tekenen en Schilderen? Jazeker. Bij NHA ontvang je professionele, leuke, persoonlijke begeleiding. De opdrachten zijn goed zelfstandig uit te voeren en het teruggestuurde commentaar is altijd erg duidelijk. Een schriftelijke cursus is juist extra prettig. Je werkt in je eigen tempo en bepaalt zelf wanneer je studeert. Ik heb erg veel plezier aan de cursus beleefd!"

Ga naar cursus Tekenen en Schilderen


G. van Raemdonck uit Tongeren, Korte verhalen schrijven

Korte verhalen schrijven"De cursus Korte Verhalen Schrijven is niet de eerste en enige cursus die bij ons door de brievenbus gleed. Hiervoor deed ik de cursus Fotografie en de cursus Videofilmen, terwijl mijn echtgenoot de cursussen Yoga en Keyboard aan uw instituut heeft gevolgd. Beide hebben wij veel plezier aan de opzet, uitleg en "aanwijzigingen" beleefd. Ik heb nog een paar lessen van de cursus Korte Verhalen Schrijven te doen en zie nu al op tegen het einde van deze leerzame cursus, maar vooral ook zal ik de leuke zinnige "kritieken" van mijn leraar missen! Ik heb reeds meerdere malen een verhaal geplaatst in een maandblad. Ook heb ik voor de tweede maal een paar verhalen opgestuurd naar het maandblad "Elegance".

Ga naar cursus Korte verhalen schrijven


J. Verlinden uit Gaasbeek, Keyboard

Keyboard cursus"Al lang wilde ik een muziekinstrument leren bespelen. Uiteindelijk viel de keuze op de cursus Keyboard van NHA. Na enkele dagen ontving ik de eerste vier lessen. Wat mij meteen opviel was de zorgvuldige en duidelijke uitvoering van de lessen. Leuke oefeningen, afwisselende opdrachten en cd's met muziekstukken. Ik ben nu een half jaar verder en bijna op de helft van de cursus. Ik moet zeggen dat de cursus mijn stoutste verwachtigingen heeft overtroffen. Ik kan iedereen die een keyboard wil leren spelen, aanraden om een cursus bij NHA te volgen."

Ga naar cursus Keyboard


H. Vervaert uit Hofstade, Kinderverhalen schrijven

Cursus kinderverhalen schrijven"Een mens is nooit te oud om te leren. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik op 58-jarige leeftijd met de cursus Kinderverhalen schrijven van NHA begon. Zonder de duidelijke opzet van deze cursus en de perfecte persoonlijke begeleiding was ik nooit zover gekomen. Ik ben momenteel zelfs in onderhandeling met uitgevers voor het uitbrengen van mijn werk!"

Ga naar cursus Kinderverhalen schrijven.


G.A. Vandenbergh uit Antwerpen, cursus Frans

Cursus Frans"Al jaren breng ik mijn vakanties in Frankrijk door, voornamelijk op het platteland. Keerzijde van het reizen door niet toeristisch Frankrijk is dat ik ben aangewezen op mijn eigen kennis van de Franse taal. Een gesprek met een oud wijnboertje of met een Franse buurman op de camping: het gaat allemaal in een hoog tempo. Vandaar dat ik ben begonnen met een cursus Frans voor gevorderden bij NHA. Dit bleek een gouden zet. In de winter studeer ik en in de zomer zoek ik de Fransen op voor een goed gesprek. Opvallend is het commentaar van de Fransen die ik spreek of schrijf: wat spreekt u toch goed Frans, meneer Vandenbergh."   

Ga naar cursus Frans


M. Damen, Kasterlee, cursus Kinderpsychologie  

"Ik zag het niet meer zitten om full-time op school te zitten. Toen viel er een folder van NHA in de bus. Het zag er zeer aantrekkelijk uit: toch gaan werken, je hobby's blijven doen en er ook nog bij leren. Ik koos voor de cursus Kinderpsychologie. De lessen geven je geen verplichtingen. Heb je vandaag geen zin, dan stel je het gewoon een dag of een week uit. De lessen worden uitstekend gecorrigeerd en ik krijg vele, nuttige adviezen van mijn lerares. Perfect!" 

Ga naar cursus Kinderpsychologie