ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 131 klanten

Belangrijke informatie over onze hobbycursussen.

 

Ontspanning
Tachtig
 jaar geleden verscheen de eerste hobbycursus van de NHA (dé hobbyspecialist ). Velen herinneren zich vast nog wel de gezellige avonden van vroeger. Thuis, aan de tafel of bij de warme kachel, waren zij vaak met het hele gezin bezig met allerhande leuke, ontspannende dingen. Zij praten nog75 jaar ervaring in onderwijs steeds geestdriftig en met trots over hun vaak creatieve bezigheden. Vol bewondering kijken familieleden en kennissen naar wat ijverige handen wisten te maken.

Ouderen herinneren zich ongetwijfeld onze beroemde cursus radiotechniek, die leerde hoe radio´s werden gebouwd; bijvoorbeeld de beroemde "Maxwell-Pupil" of een van onze vele andere, gezellige cursussen. Ook in deze tijd ontdekken steeds meer mensen dat een leuke hobby méér voldoening en plezier geeft dan bijvoorbeeld veel televisiekijken. NHA laat u intenser genieten van uw bestaande hobby of introduceert u in misschien wel een compleet nieuwe. En dat op een heel plezierige manier.

Veel  plezier met uw hobby!

Voor iedereen en voor elke leeftijd

De vrijetijdscursussen van NHA zijn geschikt voor iedereen. Een vooropleiding is niet nodig om onze hobbycursussen te volgen. U denkt dat u geen aanleg heeft voor een creatieve hobby? Daar zou u zich best eens in kunnen vergissen. Iedereen heeft creativiteit en talent. Soms duidelijk, vaak verborgen. Eigenlijk geeft uw interesse al aan waar uw verborgen talent zit.

Het gaat vaak om het aanleren van technieken die u zich snel eigen kunt maken met een cursus van NHA. Doen is belangrijker dan aanleg. De cursussen van NHA worden met plezier gevolgd door tienduizenden cursisten van 15 jaar tot 70 jaar en ouder. Velen volgen de cursus ook als voorbereiding op hun royale vrije tijd na het pensioen.

NHA de hobbyspecialist
NHA is als enige opleider in België gespecialiseerd in een breed pakket aan hobbycursussen. Dat betekent: lage prijzen voor uitgebreide kwaliteitscursussen. Onze docenten geven u de aanwijzingen, die belangrijk zijn om op een plezierige manier alle aspecten van uw (nieuwe) hobby te leren kennen. Elke les bevat nieuwe tips en aanwijzingen.

Vooral plezierig
U leert geen moeilijke of overbodige dingen. Uw hobby moet immers vooral plezierig zijn! Het moet een hobby zijn waarvan u nog jaren kunt genieten, waarin u rust en ontspanning vindt! U treft op deze site zelfs hobby´s aan die uitzicht geven op een nieuw beroep of een aantrekkelijke bijverdienste.

Persoonlijke docentenVakbekwame cursusleiding
De enthousiaste auteurs zijn veelal bekende kunstenaars of behoren tot de allerbesten op hun vakgebied. Zij zijn bereid hun kennis met u te delen en besteden alle aandacht aan de
cursussen, die -waar en wanneer nodig- steeds aan de nieuwste ontwikkelingen worden aangepast. Alles wordt duidelijk uitgelegd, met handige voorbeelden en illustraties. U leert alles spelenderwijs, stap voor stap.

Vrijheid blijheid
Bij de meeste cursussen vindt u aan het eind van iedere les opgaven die u ter correctie naar uw eigen, hartelijke leraar kunt sturen. Hij geeft u dan aanwijzingen die uw hobby nog plezieriger maken. U bent echter volkomen vrij de opgaven al dan niet in te sturen. Stel uw leraar ook gerust vragen, hij helpt u graag.

Voordelige lesgelden
De cursussen van NHA zijn van hoogwaardige kwaliteit en betaalbaar voor iedereen. Mede doordat gebruik wordt gemaakt van de modernste middelen bij opzetten, drukken en verzenden van het lesmateriaal is het mogelijk kosten te besparen. Dat werkt door in de lesgelden: een hobbyursus van NHA is scherp geprijst. Wij bieden u de laagst mogelijke inschrijf- en lesgelden. Bovendien heeft u het recht uw cursus te stoppen.

Getuigschrift
Aan het einde van de cursus: het getuigschriftGetuigschrift hobbywijzer
Na afloop van veel cursussen kunt u een getuigschrift ontvangen. U kunt het getuigschrift aanvragen wanneer u van alle lessen het huiswerk of de werkopdrachten ter correctie heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende haalde  (5,5 of hoger). De kosten van dit getuigschrift bedragen €19.

Certificaat
Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als u geen lessen ter correctie inzond, komt u in aanmerking voor dit certificaat.

Eigen tempo, eigen plek
De cursussen van NHA kunt u, heerlijk ontspannen, thuis volgen. In uw eigen tempo. U hoeft voor de lessen de deur niet uit, want de post brengt elke maand uw cursuslessen bij u thuis en u heeft direct alles bij de hand. U bent niet gebonden aan vaste lestijden en bent met uw hobby bezig wanneer en zo lang als u dat zelf wilt.

Start of onderbreek wanneer u maar wilt
Bij NHA kunt u op elk door u gewenst ogenblik met een cursus beginnen. Gaat u op vakantie? Geen probleem: een telefoontje naar de Academie en de toezending van uw lessen wordt tijdelijk stopgezet. Wilt u juist meer lessen, dan kan dat ook. Natuurlijk bepaalt u ook zelf wanneer u huiswerk instuurt. Hoe lang u ook over de cursus doet, uw leraar blijft uw huiswerk nakijken.

U mag opzeggen
U bent niet verplicht uw cursus af te maken. Het is altijd mogelijk dat er iets verandert in uw privé-omstandigheden. NHA begrijpt dat. U kunt dan ook zonder meer een cursus van NHA beëindigen. Hiervoor geldt een opzegtermijn van 3 maanden, op basis van een gemiddeld studietempo, meestal 4 lessen per maand (dus 12 lessen).

Handleiding voor nieuwe cursisten
Elke nieuwe cursist ontvangt een korte handleiding waar precies in staat hoe alles in zijn werk gaat. De weinige regeltjes staan hierin duidelijk op een rijtje. Bijvoorbeeld over het inzenden van het huiswerk. Gemakkelijker kan het niet.

Compleet
De hobbycursussen van NHA zijn uiterst compleet, inclusief een fraaie cursusringmap. Bij veel cursussen ontvangt u ook nog eens gratis accessoires. Bij de cursus treft u alle informatie hierover aan. Na afloop van de cursus blijft alles uw eigendom. U bezit dan een fraai en handig naslagwerk, dat ook op uw boekenplank niet zal misstaan.

Nog vragen?
Neem vandaag nog gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers, zij helpen u graag. U kunt dan snel met uw nieuwe hobby aan de slag.

Telefoon: 03/257 51 91
E-mail:      mailto:hobbyacademie@nha.be
Cursuswinkel NHA Antwerpen
Voor een persoonlijk advies nodigen wij u graag uit; bel ons of bezoek ons in onze cursuswinkel aan de

Kasteelpleinstraat 8 in Antwerpen.

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 18.00 uur.

Te bereiken via openbaar vervoer:
Route vanaf hoofdhalte F. Rooseveltplaats (bij Centraal Station):
Tram 12, 24 of
Bus: 1, 13, 23, 290, 292, 294, 500. Halte Gerechtshof.